Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Az Arsenal nem eladó, Fucsovics tízbe szeretne kerülni, rekordösszegű lelépési díjat fizet a Bayern

Eurosport
Eurosport

Publikálva 28/04/2021 - 05:48 GMT+2

Az Eurosport keddi hírösszefoglalója.

Stan Kroenke, Arsenal

Fotó: Getty Images

Bár a Carolina Hurricanes hosszabbításban 4-3-ra kikapott hétfőn a Dallas Stars otthonában, a megszerzett egy ponttal is biztosította helyét az észak-amerikai profi jégkorongliga rájátszásában.
Az Andrey Rublevtől elszenvedett vereségekről és a salakszezonra vonatkozó terveiről is beszélt a szövetség honlapjának a következő feladatokra itthon készülő Fucsovics Márton, a jelenlegi legjobb magyar teniszező.
Ausztrália elküldte a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak azokat a dokumentumokat, amelyekben kormánygaranciát vállalt a 2032-es játékok brisbane-i megrendezésére.
Nyolcvannégy éves korában elhunyt Tamara Pressz ukrán születésű, szovjet színekben háromszoros olimpiai bajnok atléta.
A Bayern München megállapodott az RB Leipziggel arról, hogy Julian Nagelsmann, a lipcseiek vezetőedzője a következő szezontól a bajor futballklubnál folytatja pályafutását.
Az angol labdarúgó-bajnokságban címvédő Liverpool FC 46 millió fontos (19,1 milliárd forint) adózás előtti veszteségről számolt be a 2019/2020-as szezonra vonatkozóan, melynek során jelentősen befolyásolta a klubok anyagi helyzetét a tavalyi év elején kitört koronavírus-járvány.
A jövő évtől eltörlik a hagyományos vasárnapi pihenőnapot a wimbledoni teniszbajnokságon.
Stan és Josh Kroenke az elmúlt időszak nehézségei és a szurkolók bírálata ellenére sem akar megválni az Arsenal labdarúgócsapatától.
Hatvanegy éves korában elhunyt Miroslav Frycer, legendás cseh jégkorongozó, aki 1981-ben azzal lett híres, hogy a Kanadába disszidált Stastny-fivérek után szökött.

CIKKAJÁNLÓNK

Minden idők legerősebb második fordulója után következnek minden idők legerősebb negyeddöntői a snooker világbajnokságon. És még ebből is kiemelkedik a két háromszoros bajnok csatája.
Julian Nagelsmann nyáron otthagyja Lipcsét és átül a Bayern München kispadjára. Mindez most már csak a két klubon múlik, a szakember ugyanis megegyezett a bajorokkal.
A koreai márka négy versenyzőt küld az idén bemutatkozó PURE ETCR sorozatba.
A hamburgi születésű játékos, aki kétszer is megnyerte már a bajor város tenisztornáját, a Bild-nek adott interjút, ebből szemezgettünk.
Amellett, hogy az Arsenal az utóbbi években nem tud érdemben beleszólni a Premier League Bajnokok Ligájáért folytatott küzdelmébe, a klub a pályán kívül sem tud maradandót alkotni.
Caster Semenya több fórumon is pert vesztett, azonban ő tovább harcol az igazáért, ezért az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult.
A Quick Step csapatfőnöke szokásos jegyzetében emlékszik vissza a csapatok elszakadási kísérletére az UCI rendszeréből, és von párhuzamot a focis Szuperliga rövid életű kísérletével.
A PSG tavaly közel járt ahhoz, hogy felemelje a BL-serleget, a döntőben azonban még Thomas Tuchel irányításával vereséget szenvedtek a Bayern Münchentől. Mauricio Pochettino szintén átélhette már, milyen a BL-finálé hangulata, de két évvel ezelőtt a Tottenham menedzsereként végül kénytelen volt gratulálni a liverpooliaknak. Ezúttal a PSG és Pochettino közösen szereznék meg első BL-győzelmüket.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés