Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Exkluzív interjú a snooker-vb egyetlen magyarjával | varázslat a medencében az úszó ob-n | BL-hírek

Eurosport Magyarország

Publikálva 11/04/2024 - 06:41 GMT+2

Révész Bulcsú hatalmas fordítással nyert világbajnoki mérkőzést; Milák Kristóf brutálisat úszott és kétszer nyert, Kapás Boglárka olimpiai A-szintes; Tuchel dühöngött, Arteta nem is reagált az elmaradt tizenegyesre az Arsenal-Bayern után; egyedülálló Manchester City-rekordot is hozott a Real Madrid elleni BL-negyeddöntő - friss sporthírek, interjúk, elemzések az eurosport.hu-n!

Helyben jártak a sprintben az esélyesek, Ag2r-győzelemmel indultak az ardenneki versenyek

Révész Bulcsút inspirálta a nagy hátrány, a játékvezető beszólása is segített neki - Révész Bulcsú élete első profi győzelmét aratta azzal, hogy 10-8-ra legyőzte Sean O'Sullivant a snooker-világbajnokság selejtezőjében. A legjobb magyar snookeres 6-1-es hátrányból fordított, remek játékot mutatott a mérkőzés igen hosszúra nyúlt második szakaszában. Szerdán pihenőnapja van, csütörtökön következik a második mérkőzése. Interjú Révész Bulcsúval.
Úszó-ob: Milák brutálisat úszott és kétszer nyert, Kapás olimpiai A-szintes. Milák Kristóf elképesztő teljesítménnyel olimpiai A-szintes 50 méter gyorson és 200 méter pillangón is nyert, Kapás Boglárka szintén A-szintet úszott a Duna Arénában rendezett országos bajnokságon.
Extra szénhidrátok, kevesebb pisiszünet – hét ok, amiért őrült tempóban mentek idén a klasszikusok. A klasszikus-szezon alatt szinte az összes nagyobb egynapos rekordsebessége megdőlt, Mathieu van der Poel új csúcsot állított fel a Flandrián és a Roubaix-n is. De mi okozza ezt a tempónövekedést idénre?

FOCI

Tuchel dühöngött, Arteta nem is reagált az elmaradt tizenegyesre az Arsenal-Bayern után - Két meg nem adott büntető mozgatta meg a közvéleményt a 2-2-vel záruló Arsenal-Bayern München Bajnokok Ligája-negyeddöntő során. Míg a müncheniek edzője, Thomas Tuchel rendesen beleállt a játékvezetőbe a Gabriel kezezése miatt nem megítélt tizenegyes miatt, addig az Arsenalt irányító Mikel Arteta inkább elkerülte, hogy véleményezze az esetet. A szakértők szerint viszont két jó döntés született.
Bajnokok Ligája - Minimális előnyben a Barcelona és az Atlético Madrid - Az FC Barcelona a Paris Saint-Germain vendégeként, az Atlético Madrid pedig hazai környezetben a Borussia Dortmunddal szemben került minimális előnybe a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, a párharcok szerdai első felvonását követően.

KERÉKPÁR

A "Kopecky-hatás" - Nem voltak női bringás példaképek, egy félénk kislány nyerte meg a szerepet - Az SD Worx-Protime versenyzője, Lotte Kopecky szombaton megnyerte a Paris-Roubaix-t, előtte valamivel a Nokere Koersét, a Strade Bianchét és az UAE Tourt is, és akkor még csak a 2024-es győzelmeit soroltuk, de korábban begyűjtött már két Flandria-győzelmet, és azt sem szabad elfelejteni, hogy regnáló világbajnokként ő viseli a szivárványos trikót is.
picture

Helyben jártak a sprintben az esélyesek, Ag2r-győzelemmel indultak az ardenneki versenyek

TENISZ

Djokovicnak nem új edző kell, hanem lelki támasz - Három meglepetésgyőztest köszönthettünk az elmúlt heti ATP-tornákon: Ben Shelton Houstonban, Hubert Hurkacz Estorilban, Matteo Berrettini pedig Marrákesben bizonyult a legjobbnak. Novak Djokovicról és Goran Ivanisevicről is beszélgettünk, akik hosszú és intenzív évek után döntöttek a különválás mellett. Milyen edző kell Djokovicnak? És ki mellett tudnánk elképzelni Ivanisevicet edzőként?
"Van, hogy az emberek nem hagyják, hogy higgy a saját álmaidban" - A francia teniszező, Gael Monfils mindig hitt abban, hogy elég jó ahhoz, hogy visszatérjen a legmagasabb szintre az ATP Touron, és idén úgy néz ki, akár az olimpián is megmutathatja, hogy nem jött még el a búcsú ideje. Hiába gondolták az emberek az ellenkezőjét.
picture

Djokovicnak nem új edző kell, hanem lelki támasz

MÉG TÖBB SPORT

A magyaroknak még hiányzó nyolcezresre készül Varga Csaba! A nagyváradi mászó múlt heti expedíciója kapcsán Pintér Lászlót kérdeztük a sportág helyzetéről, amely rengeteget változott a közösségi média megjelenésével, mivel könnyű lett egybemosni a valódi sportértékkel bíró teljesítményeket a hangzatos eredményekkel. Csúnya bukás borzolta a kedélyeket a múlt heti Baszk kerékpáros körversenyen, miközben Mathieu van der Poel a Roubaix-t is simán nyerte.
A jelenlévők állítják, Vettel semmit sem változott és nagyon lelkes volt a Porsche-teszten. Néhány hete Sebastian Vettel Spanyolországban tesztelte a Porsche Le Mans-i autóját, és azóta a fél motorsport-világ azt találgatja, láthatjuk-e a négyszeres forma-1-es világbajnokot idén (vagy később) a Le Mans 24h-n. Ezúttal a teszten jelenlévők mondták el, milyennek látták Vettelt a Motorland Aragonon.
Bár nem lehet beárazni az olimpiai aranyat, az atlétáknál már Párizsban változtatnak ezen. A World Athletics, azaz az atlétikai világszövetség bejelentette, hogy első nemzetközi szövetségként pénzdíjat osztanak majd az olimpián az aranyérmeseknek. Sebastian Coe elnök azt mondta, hogy ezúttal csak az aranyérmesek kapnak pénzt, de a tervek szerint a 2028-as Los Angeles-i olimpián még tovább bővítik a díjazottak körét.
Horváth Dávid: főállásban úszóedző, szabadidejében országos bajnok. Az úszó országos bajnokság első napján mindenki Hosszú Katinka és Milák Kristóf visszatéréséről beszélt, azonban nem csak ők okoztak meglepetéseket. Férfi 100 méteres mellúszásban az egykori junior világbajnoki ezüstérmes, napjainkban edzőként dolgozó Horváth Dávid jeleskedett.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés