Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Vas Blanka piros trikóban, négy gól a Bayern-Realon, összeállhat a Nadal-Federer páros

Eurosport Magyarország

Publikálva 01/05/2024 - 06:01 GMT+2

Vas Blanka első napját tekerte piros trikóban a Vueltán, négy gól a Bayern-Realon, összeáll-e a Nadal-Federer páros? Az Eurosport keddi hírösszefoglalója.

Vas Blanka (fotó: La Vuelta Femenina)

Fotó: Twitter

Vas Blanka megvédte a piros trikót, továbbra is vezeti a női Vueltát
Kifejezetten nehéz szakasz várt a mezőnyre a női Vuelta harmadik napján, amikor Lucena de Cid és Teruel között 130 kilométert kellett megtenni dombos terepen. Miközben Marianne Vos nyert, Vas Blanka egyrészt piros trikóban tekerhetett, másrészt meg is őrizte a vezetését.
Összeáll-e még egyszer utoljára a Federer-Nadal páros, hogy elbúcsúzhasson a spanyol is?
Roger Federer a 2022-es Laver-kupán vonult vissza, miközben Rafael Nadal támogatta. Lehet, hogy 2024-ben ugyanezt a felállást látjuk majd, csak fordítva? A kérdés pedig adott: Nadalban még ég a tűz, de meddig tudja táplálni? Miközben három hete minden gyerek elverte őt az akadémián...
Sané, Kane és kétszer Vinicius – döntetlennel kezdte az elődöntőt a Bayern és a Real
A Bayern München és a Real Madrid 2-2-es döntetlen játszott egymással a Bajnokok Ligája elődöntős párharcának első felvonásán.

KERÉKPÁR

Két időfutam, hat hegyi befutó és a mini Strade Bianche - ilyen lesz a szombaton rajtoló Giro
Nagy Rajt Torinóban, hegyi befutó a második napon, majdnem hetven kilométernyi időfutam két részletben, mini Strade Bianche - kezdődik a 2024-es Giro d'Italia.
Froome-ot lenyűgözi Pogačar, Tour-szakaszgyőzelemmel búcsúzna a mezőnytől
Chris Froome ma már nyíltan kimondja, a 2019-es Critérium du Dauphinén elszenvedett súlyos sérülései elvették tőle az esélyt egy ötödik Tour-győzelemre.
Menet közben, ollóval vágták szét az UAE női kerékpárosának trikóját a Vueltán
Egy kerékpáros sokféle nyűgjét meg tudja oldani menet közben a csapatautóban ülő személyzet: Karlijn Swinkels egy ollót kért.
Rendkívül furcsa módon dőlhet el, ott lesz-e a magyar pályakerékpáros sprinter az olimpián
Szalontay Sándor pályakerékpáros abban bízik, hogy az izraeli és a suriname-i szövetség is lemond egyik kvótájáról, ezáltal indulhatna az olimpián.

SNOOKER

John Higgins varázsolt nekünk valami szépet
Amikor már úgy tűnt, hogy az éjjel soha nem érhet véget a snooker-vb-n, akkor jött John Higgins, és egy csodálatos breakkel megnyerte a döntő frame-et. Mekkora király!
Utál snookert nézni a top16-os játékos, inkább a focit választja
Tom Ford jelenleg a világ 14 legjobb játékosa közt van a ranglista szerint, mégsem szeret snookert nézni a tévében. Focit annál inkább.

MÉG TÖBB SPORT

Kettőből kettő ázsiai csapat legyőzve: második meccsét is megnyerte a hokiválogatott a vb-n
A magyar férfi jégkorong-válogatott remek játékkal, 6-2-re győzte le a dél-koreai csapatot a bolzanói divízió I/A-világbajnokság keddi játéknapján.
Lehet-e sikeres egy edző, ha már a kinevezése előtt utálják a szurkolók?
Az olasz sajtó kész tényként kezeli, hogy a Milan a szezon végén megköszöni Stefano Pioli munkáját, és új korszak kezdődik a klub életében.
Kiszáll a futballból a brazil Ronaldo, miután kihozta ifjúkori klubját "az intenzívről"
A brazil Ronaldo eladásra kínálja a spanyol másodosztályú Real Valladolidban, valamint a brazil élvonalbeli Cruzeiróban birtokolt részesedését.
Megjöttek az első hírek a leendő 2025-ös WEC-versenynaptárról
Még csak két futamon vagyunk túl a 2024-es WEC-szezonban, de már elkezdtek szivárogni az értesülések arról, hogyan nézhet ki a jövő évi naptár.
Három hazai ellenféllel kell megvívniuk az Európa-liga négyes döntőjében Rosta Miklóséknak
Rosta Miklós csapata, a Dinamo Bucuresti kettős győzelemmel jutott tovább a férfi kézilabda Európa-liga negyeddöntőjéből.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés