Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Sané, Kane és kétszer Vinicius – döntetlennel kezdte az elődöntőt a Bayern és a Real

Eurosport Magyarország

Publikálva 30/04/2024 - 23:03 GMT+2

A Bayern München 2-2-es döntetlen játszott hazai pályán a Real Madriddal a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntős párharcának keddi első felvonásán.

FC Bayern München - Real Madrid

Fotó: Getty Images

Remekül kezdte a mérkőzést a Bayern, amely már az első percben gólt szerezhetett volna, ám Sané ziccerét Lunin védte. A kihagyott helyzet nem szegte kedvét a bajoroknak, az első bő negyedórában óriási nyomást helyeztek a madridiakra, akik másodpercekre tudták csak megtartani a labdát. Ám hiába a számtalan ígéretes támadás, a németek nem tudtak gólt szerezni, ami az első félidő közepén megbosszulta magát. Közel húsz perc kellett, hogy a Real magára találjon és huzamosabb ideig képes legyen labdát birtokolni, majd váratlanul a vezetést is megszerezte Kroos parádés kiugratását követően. A félidő második felében többnyire kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán igazán nagy helyzet nélkül.
A fordulás után a Bayern ragadta magához a kezdeményezést, de az első percekben nem találta a masszív madridi védelem ellenszerét, aztán három percen belül megfordította a meccset: előbb Sané gyönyörű góljával egyenlített, majd Kane büntetőjével átvette a vezetést. Ezek után a Real birtokolta többet a labdát, mégis a müncheniek játszottak veszélyesebben, a hajrára fordulva viszont váratlanul egy büntetővel egyenlített Carlo Ancelotti csapata, így döntetlenről várhatja a hazai visszavágót.
Bajnokok Ligája, elődöntő, 1. mérkőzés:
  • Bayern München (német)-Real Madrid (spanyol) 2-2 (0-1)
gólszerzők: Sané (53.), Kane (57., 11-esből), illetve Vinicius (24., 83., a második 11-esből)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés