Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Véget ért a válogatott tündérmeséje, de okkal lehetünk büszkék

Eurosport
Eurosport

Publikálva 25/06/2021 - 05:44 GMT+2

Az Eurosport csütörtöki hírösszefoglalója.

Magyar válogatott

Fotó: Getty Images

A nagybetűs Csapat és a nagybetűs kapitány: a válogatott Eb-n nyújtott szereplése még a kiesés ellenére is példátlan bravúr, ebben pedig óriási szerepe van Marco Rossi munkájának. Az olasz mesterről Mártha Bence írt.
Kiesés emelt fővel: szerencséről, drámáról és szívós magyar védekezésről beszélnek a német lapok és játékosok. A szerdai válogatott mérkőzés kinti sajtóvisszhangját néztük át cikkünkben.
Történelmi sikert ért el a hétvégén a tunéziai teniszező Ons Jabeur, mégsem tartja magát tehetségesnek. Hogy miért? Írásunkból kiderült.

Foci

„Nem minden tündérmese vége tökéletes” – mondta a búcsú utáni értékelésébenMarco Rossi szövetségi kapitány. Az olasz mester később már az egész tornát értékelte, sőt, beszélt jövőjéről a válogatott élén is.
A játék képe alapján tényleg ott lenne a helyünk a legjobb 16 között? A kiesés után összeszedtük a válogatott szereplésének legfontosabb tanulságait.
A magyar válogatott mellett a lengyelek sem jutottak tovább a csoportjukból. De vajon miért van, hogy egy Robert Lewandowskihoz hasonló klasszissal is rendre leszerepelnek a nagy tornákon?
Az Eb kiesői mellett egy régi szabálytól is búcsúzott csütörtökön az európai foci: az UEFA módosítása alapjaiban alakíthatja át a nemzetközi párharcok menetét.

Kerékpár

Még egy fiatal bajnok sem mindig feltétlenül a nagy győzelmekről álmodozik. Hanem mondjuk egy oroszlános tetoválásról. Egyebek mellett ez is kiderült, miután a Tour-címvédő Tadej Pogacar egy kevésbé ismert közösségi médiás profiljának mélyére ástunk.
Nem Pogacar lesz az egyetlen korábbi Tour-dobogós a szombati rajtnál, a nagy sztárok közül azonban Chris Froome és Nairo Quintana is egészen más céllal tér vissza, mint korábban megszoktuk.
picture

Nairo Quintana és Chris Froome.

Fotó: AFP

Tenisz

Egyre rosszabbul alakul a szezon Dominic Thiem számára. Azt osztrák teniszező sérülése a vártnál súlyosabb, így Wimbledonban sem léphet majd pályára.
Roger Federer ellenben a feladott Garros után ott lesz füves pályás Grand Slamen, márpedig ha ő pályára lép, nem marad el a varázslat sem! A svájci klasszis legjobb wimbledoni ütéseiből válogattunk.
picture

Sosem fogjuk megunni, ahogy Federer varázsol Wimbledonban

Federer emellett a jótékonyságról sem feledkezik meg, egy árverésen egészen különleges ereklyéktől válik meg a jó cél érdekében.

Még több sport

A győzelem önmagában kevés neki, a nézőket is szórakoztatná. Bemutatjuk a sprinter Noah Lylest, aki Tokióban az atlétika legnagyobb sztárja lehet Usain Bolt óta.
Egy teljes WTCR hétvége magyarul? Egy teljes WTCR hétvége magyarul! Az Eurosport Player segítségével minden eddiginél részletesebben közvetítjük a szezon második futamát, sőt, új szakértővel és a Facebookon beharangozóval illetve elemzéssel is készülünk a hétvégére.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés