Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Angol házidöntő lesz a BL-ben, a Fradi legyőzte a Győrt, Nadal simán jutott tovább

Eurosport
Eurosport

Publikálva 06/05/2021 - 05:29 GMT+2

Ez történt szerdán.

Timo Werner - FC Chelsea

Fotó: Getty Images

A Manchester City után a Chelsea jutott a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjébe, mivel az elődöntő szerdai visszavágóján 2-0-ra legyőzte a vendég Real Madridot.
A Ferencváros házigazdaként óriási meglepetésre 31-22-re legyőzte a címvédő Győri Audi ETO KC-t a női kézilabda NB I szerdai rangadóján, ezzel lépéselőnybe került a bajnoki címért zajló csatában.
Az első helyen kiemelt Rafael Nadal, illetve Ashleigh Barty is továbbjutott szerdán a Madridban zajló salakpályás tenisztornán.
A második helyen kiemelt orosz Daniil Medvedev és honfitársa, Aslan Karatsev is bejutott a legjobb 16 közé Masridban.
Vasárnap a szurkolók tiltakozása miatt nem tudták megrendezni a Manchester United-Liverpool mérkőzést, szerdán döntöttek arról, hogy jövő csütörtökön pótolják, közben az MU vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer is nyilatkozott az ügyben.
A 2018-as glasgow-i, négy aranyérmet hozó szereplés megismétlésével már elégedett lenne a hazai rendezésű Európa-bajnokságon Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke.
Egy rasszista üzenet miatt távoznia kellett a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC felügyelő bizottságából Jens Lehmann korábbi német válogatott kapusnak.
CIKKEINK, ELEMZÉSEINK
Többen elemezték, hogy miért nem megy Daniil Medvedevnek a tenisz salakon. Az orosz edzéseit irányító Gilles Cervara a mentalitásváltásban látja a választ, Dusan Lajovic és Petar Popovic pedig kifejtette, miért egyszerűbb salakon megállítani a kétszeres Grand Slam-döntőst.
Szigorúan a szintrajzok alapján bemutattuk azt a nyolc szakszt az idei Giróról, amit látni kell.
Andre Agassi szerint a fiatal teniszezők folyamatosan lépegetnek előre, és egyre nagyobb veszélyt jelentenek a Nagy Hármasra. Ahhoz viszont, hogy Grand Slam-tornákon is áttörjenek, el kell kezdeniük jobban hinni magukban, és kevésbé tisztelni a Nagy Hármast.
Sir Alex Ferguson: Never Give In címmel érkezik dokumentumfilm május végén, amelyet a Manchester United skót menedzserének fia, Jason Ferguson készített.
Minden idők második leggyorsabb maratonfutója, Keninsa Bekele tiltakozása jeléül nem vett részt hazája válogatóján, így lemardhat az olimpiáról.
Egan Bernal három nappal a Giro rajtja előtt adott interjút. Az olasz körverseny könnyen az újrakezdés versenye lehet a számára. 2019-ben nagyon fiatalon, mindössze 22 évesen nyert Tourt, tavaly viszont a hátfájdalmai miatt esélye sem lehetett a címvédésre.
A tervek szerint a golf szuperliga 2022 őszén rajtolna, tornánként 48 fős mezőnnyel, 10 millió dolláros pénzdíjat ígérnek
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés