Úgy tűnik, a spanyol játékos nagy bejelentésre készül a meccs után.
Még annál is jelentősebb lehet a Roland Garros vasárnapi férfi döntője, mint előzetesen gondoltuk. A fináléban a pokoli nehéz ágon odajutóRafael Nadal a 14. győzelméért játszik a tornán Casper Ruud ellen, a mérkőzés pedig akár a spanyol legenda karrierjének utolsó összecsapása lehet.
Óvatosan dobálózunk ilyen szavakkal, de a jelek az utóbbi fél napban egy irányba mutatnak. Nadal visszatérő lábsérülése mindenki számára ismert, a mallorcai teniszező többször is tett rá utalást, hogy ez idő előtt pályafutása végét jelentheti. Ehhez jönnek még hozzá az RMC Sport információi, amik arra utalnak, hogy a mérkőzés végén nagy bejelentés készül.
Tenisz
Több mint ezer pontot ver üldözőire Medvedev a világranglista élén, Djokovic továbbra is hatodik
TEGNAP 08:51
A rádió oldala az Europe 1-ra hivatkozva azt írja, Nadal a döntő kimenetelétől függetlenül lehetőséget kért a szervezőktől egy külön sajtótájékoztató megtartására. Arról, hogy mit szeretne mondani, nem szivárgott ki információ.
Ez már önmagában okot ad a gyanúra, vannak azonban még érdekes körülmények. Nadal ügynöke jelenleg szintén Párizsban tartózkodik, őt szombaton másik ügyfele, Coco Gauff döntőjén is láthattuk a lelátón. Ennél is figyelemre méltóbb viszont, Roger Federert is kiszúrták a francia fővárosban: a svájci legenda a Garros szervezőitől nem kapott hivatalos meghívást a döntőre, így könnyen elképzelhető, hogy Nadal és stábja invitálta meg őt, hogy valamilyen szerepet kapjon a bejelentés során.
Persze mindezek egyelőre csak részinformációk és feltételezések, de nem kizárt, hogy több szempontból is sporttörténelmi meccs készül vasárnap délután. Nem érdemes lemaradni: a döntőt és felvezetését 14:30-tól lehet követni az Eurosport 1 mellett az EurosportApplikációban vagy itt, az eurosport.hu-n keresztül is!
National Bank Open
Veszélyben a US Open? Nadal kihagyja az egyik legfontosabb felkészülési tornát
05/08/2022 13:36
Tenisz
Ivan Lendl: „Nem lenne fair, ha Djokovic a politika áldozata lenne a GOAT-vitában”
05/08/2022 11:29