Idén Bence a második évét töltötte a Túraautó Világkupán, aminek az ökölszabály alapján jobbnak kellett volna lennie, mint az elsőnek. De nem így történt.

Hiába volt ugyanaz az autó, ugyanaz a csapat, ugyanaz a mérnök és ugyanaz a gumi, a fiatal magyar pilóta sehogy sem találta azt az összhangot a Cuprával, ami tavaly megvolt.
Az időmérőkön egyszer sem sikerült a top12 közelébe kerülni, hátulról pedig szinte lehetetlen nagy eredményeket elérni egy ennyire szoros mezőnyben.
Pau
Michelisz Norbi 26 pontot gyűjtött a hétvégén - megmutatjuk, milyen volt a két Pau-Arnos-i futam
17/10/2021 13:53
Mi okozta a visszaesést? Sikerült-e már megtalálni a megoldást? Milyen volt akkora sztárok mellett versenyezni, mint Rob Huff vagy Mikel Azcona? Beszélt-e már Zengő Zolival a jövőről?
És ami talán a legérdekesebb kérdés. Zoli többször is elmondta, az idei évet nagyrészt ő finanszírozta a támogatói segítségével, a Cuprának ugyanis nincs büdzséje a WTCR-program támogatására. De ha amúgy is Zoli fizet mindent, nem lehetne Cupra helyett Hyundai-jal vagy Lynk & Co-val menni?
A válaszokat megtudod, ha megnézed az Eurosport karácsonyi stúdióbeszélgetését Boldizs Bencével.
(A technikai hibáért elnézést, a műsorvezetőt mutató kamera kicsit defókuszos maradt. A műsorvezetőt elnézve talán jobb is. :D)

Karácsonyi stúdióbeszélgetés Boldizs Bencével

Ha tetszett, akkor csak várd meg a holnapot. Karácsony első napján Zengő Zoli mesél majd a rá jellemző őszinteséggel szinte mindenről, ami a csapatát érinti.
Most
Michelisz Norbi győzelmével zárult a csehországi hétvége - videó
10/10/2021 18:20
WTCR
Boldizs Bence a Cupránál kétszer erősebb GT-autót próbálhatott ki
27/09/2021 17:34