Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Rémálomnak indult, tisztes helytállás lett belőle - Marozsán Fábián búcsúzott Madridban

Eurosport Magyarország

Publikálva 26/04/2024 - 12:45 GMT+2

Marozsán Fábián a második fordulóban búcsúzott a madridi tenisztorna 7,8 millió dollár (3 milliárd forint) összdíjazású férfiversenyétől.

Marozsán Fábián

Fotó: Twitter

A világranglistán pályafutása legjobbjaként 37. magyar játékos a nyitókörben az orosz Aslan Karatsevet győzte le, a 64 között pedig a 22. helyen kiemelt argentin Francisco Cerundolo várt rá.
A két játékos idén az ausztrál nyílt bajnokságon is összecsapott, a kemény pályás mérkőzést Marozsán három szettben nyerte, amivel akkor bejutott a legjobb 32 közé.
Madridi találkozójuk ugyanakkor teljesen ellentétes képet mutatott: Cerundolo az első játéktól kezdve irányított, 4:0-ra elhúzott, és kevesebb mint fél óra alatt besöpörte a nyitószettet.
A második játszmára sem változott az összecsapás képe, a kevesebbet rontó, rengeteg nyerőt ütő, hatékonyabban adogató rivális ismét 4:0-s előnyt épített ki. Marozsán azonban nem adta fel, 1:5 után két meccslabdát is hárítva kiharcolta a rövidítést, és bár az ott összeszedett 0-4-es hátrányát is ledolgozta, 88 perc után végül mehetett gratulálni ellenfelének.
Eredmény, 2. forduló (a 32 közé jutásért):
  • Francisco Cerundolo (argentin, 22.)-Marozsán Fábián 6:2, 7:6 (7-5)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés