Ismét kitettek magukért az Audi Sport és a Comtoyou Racing művészhajlamú szakemberei, a végeredmény egyszerre dögös, lendületes és ízléses.

A belga alakulat ezúttal is két csapatra osztja a négy autót, ezzel maximalizálva a csapatbajnoki esélyeket. Ez a felosztás a színvilágban is megjelenik.
A Comtoyou Team Audi Sportnál indul a gyári támogatott Fred Vervisch és a belga szövetség hátszelét továbbra is élvező, tavaly újonc bajnoki címet szerző Gilles Magnus. Az ő autójukon a fekete mellett a piros szín dominál.
WTCR
Az Audi gyári pilótája elmondta, miben fejlődtek a legnagyobbat az új autóval
23/04/2021 16:04

Frederic Vervisch

Fotó: Audi Motorsport

Gilles Magnus

Fotó: Audi Motorsport

A másik egységet a Comtoyou DHL Team Audi Sport névre keresztelték, és itt indul Tom Coronel, valamint a másik Audi Sport Customer Racing gyári pilóta, Nathanael Berthon. A főszponzornak köszönhetően itt a sárga a hangsúlyos szín.

Nathanael Berthon

Fotó: Audi Motorsport

Tom Coronel

Fotó: Audi Motorsport

Idén a Comtoyou Racing az egyetlen csapat, amely megkapta az új fejlesztésű Audi RS3 LMS TCR-t, hiszen még az utcai változat bemutatása sem történt meg (a festés pont ezért nem kevés "álca-elemet tartalmaz). A többi ügyfélnek csak az év végétől szállítják a második generációs modellt.

Comtoyou Racing 2021

Fotó: Audi Motorsport

Balról: Vervisch, Magnus, Coronel és Berthon

Fotó: Audi Motorsport

IDE KATTINTVA feliratkozhat az Eurosport Túraautó hírlevelére, és biztosan nem marad le róla, ha valami fontosról írunk.
WTCR
Az estorili WTCR-hétvége minden perce magyarul az Eurosporton
14 ÓRÁJA
WTCR
Tassi Attila magabiztos Estoril előtt, de fejlődne is
22/06/2021 11:23