Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Az Alcaraz-Djokovic döntő alatt chipset evő Brad Pittnek már rég nem ellensége a telített szénhidrát

Takács Márton

Frissítve 19/07/2023 - 11:22 GMT+2

Carlos Alcaraz és Novak Djokovic szenzációs wimbledoni döntője volt a hétvége legfőbb sporteseménye. A meccsen rengeteg híresség tette tiszteletét személyesen, közülük is kiemelkedett Brad Pitt és az ő elképesztő kisugárzása. Na, meg az, ahogyan chipset evett, miközben előtte történelmet írt két, a füvön teniszütővel rohangáló fickó.

Brad Pitt és a sármja vitte a prímet az Alcaraz-Djokovic döntő alatt a wimbledoni lelátón

Nemcsak Carlos Alcarazról és Novak Djokovicról szólt az idei Wimbledon utolsó napja, hanem Brad Pittről is. Mutatjuk, miért.
A két legnagyobb ellenségem Rachel Green és a telített szénhidrát
Ezt Brad Pitt mondta Will Colbert szerepében a Jóbarátok zseniális, The One With The Rumor (A pletyka) című, hálaadásos epizódjában (S08E09).
Azért is volt annyira jó húzás a sorozat készítőitől 2001-ben a szexisten Pittet szerepeltetniük vendégként, mert miközben ebben a részben karaktereik gyűlölték és gúnyolták egymást, Pitt és Jennifer Aniston (Rachel Green) akkoriban éppen boldog házasságban éltek a való életben.
"Van valami csoki, cukor vagy édesség?" – kérdezte hősünk ugyanott, amikor megtudta, hogy az általa utált régi iskolatársa is jelen lesz Monica szokásosan pazar ünnepi vacsoráján – maradva a gasztronómiánál, amely végigvonul Hollywood egyik legkúlabb színészének pályáján a vásznon is.
picture

Brad Pitt remekelt a Jóbarátok vendégszereplőjeként

Fotó: AFP

Wimbledonban hagyományosan mindig rengeteg híresség teszi tiszteletét. Tavaly Tom Cruise is felbukkant a tornán, a 2016-ban elhunyt csodálatos brit színész, Alan Rickman Naplójából pedig tudhatjuk, hogy ő is a torna gyakori látogatója volt, elsősorban Andy Murray és Rafael Nadal partijain.
Miközben vasárnap ment a szédületes Carlos Alcaraz-Novak Djokovic döntő Wimbledonban, és a két Gábor, Szabó és Köves kommentálta a meccset, néhány tíz méterre tőlük többen (nevek a szerkesztőségben), újságírók, technikusok, a szomszédos stúdióban a Tour de France aktuális szakaszát hősiesen tolmácsoló kommentátorok egyaránt az olyan szakmai és popkulturális értelemben fontos jelenségekre hívtuk fel kollégáink figyelmét, mint hogy kiket fedezünk fel a lelátón ülve.
picture

Wimbledon: Alcaraz - Djokovic - a mérkőzés legjobb pillanatai

Tehát hogy nemcsak Daniel Craig a fontos, hanem a mellette ülő csodás, szintén színész (és nála klasszisokkal tehetségesebb) felesége, az Oscar-díjas Rachel Weisz. Meg Andrew Garfield, Tom Hiddleston és Jon Hamm is – maradva a színész céhnél. És mind közül a legnagyobb látványosság: Brad Pitt.
Tehát dolgoztunk keményen, produktívan és csapatban.
picture

Káprázatos labdamenetek a wimbledoni torna utolsó napjáról

Néhányunk között a Brad és a Pitt volt talán a legtöbbször elhangzó két szó. A témában (és sok fontos dologban) e sorok írójának legfőbb szövetségese és támasza, Szántó Petra azon hüledezett, amikor mondtuk neki, hogy idén 60 éves lesz cikkünk főszereplője. Imádjuk Bradet, de azért tényleg felháborító, hogyan nézhet ki valaki annyira jól még mindig, mint ő.
A BBC Sport ki is tweetelte, hogy a kétszeres Oscar-díjas amerikai három évvel idősebb, mint Djokovic és Alcaraz együttvéve.
Pitt azért is tartózkodott éppen Angliában, mert egy készülő filmben F1-es pilótát alakít, a Brit Nagydíj hétvégéjén forgattak is Silverstone-ban. Még arról is olvashattunk, hogy a héten majd Magyarországon is forgat, és ott lesz a Magyar Nagydíjon a Hungaroringen, de a hollywoodi színészek sztrájkja miatt ez sajnos nem történik meg.
Az is megmosolyogtató volt Londonban, hogy körülötte mindenki full elegánsan öltözött fel, ahogy az alkalomhoz illik, ő viszont egy kék pólót, több arany nyakláncot és pilóta napszemüveget viselt. De hát ő Brad Pitt, egy konyharuhát és egy lámpabúrát maga köré tekerve is őrülten cool lenne.
picture

Brad Pitt az F1-es film angliai forgatásán

Fotó: AFP

Gyorsan tele lett az internet vele, elkezdett terjedni egy videó is, amin éppen chipset eszik, miközben odalent a szerb és a spanyol vívtak kegyetlen jó partit. Tisztára, mintha az Ocean’s Eleven egyik jelenetében lettünk volna. Még a brit Independent is önálló cikket szentelt a témának.
Ti is a csodálatos, és tragikusan fiatalon elhunyt Selmeczi Roland (vagy Stohl András) hangját halljátok egyébként, amikor rá gondoltok?
Aki ismeri Brad Pitt filmográfiáját, tisztában van vele, mennyi legendás olyan pillanat van, amikor valamelyik jobb mozijában éppen rágcsál valamit.
Ez a bámulatos karakterszínész, Brad Pitt imád enni, mi pedig imádjuk Brad Pittet. Micsoda crossover ez!
Már a Hetedikben is eszik chipset, meg pizzát. Steven Soderbergh fent említett, rövid idő alatt klasszikussá vált filmjében is mindig nassol valamit Rusty figurája, de sosem egy asztalnál ülve, nyugodt körülmények között, de így is mindig társaságban. Lassan könyvet tudnánk írni arról, milyen borzalmas szinte mindig egyedül enni, de ő a rohanós karaktereivel is ki tudja küszöbölni ezt a problémát.
picture

Lettünk volna az a napszemüveg!

Fotó: AFP

Már a 6. percben nachót fal, később, egy Las Vegas-i hotelben villával salátát eszik, láthatjuk nyalókával a szájában, a film végén hamburgert harapdál, miközben a börtön előtt várja cimboráját, Danny Oceant, az ingben, amit egy vak kecske sem venne fel utóbbi szerint. Az Ocean's Twelve-ben fagyizik és chipsezik is.
A talán kedvenc, vele készült filmünkben (plusz Volt egyszer egy … Hollywood), az abszolút sport témájú Moneyballban az Oakland Athletics GM-jeként az öltözőfolyosón tol magába egy wrapet, az irodájában egy Twinkie-t (vanília krémmel töltött piskóta), hogy aztán egy marék diót/napraforgómagot kapkodjon magába a telefonon, Jonah Hill társaságában intézett játékoscserék lebonyolítása közben.
picture

Brad Pitt és a zeller esete Volt egyszer egy… Hollywood-ban

Fotó: Eurosport

Az is mekkora, amikor a Once Upon a Time in Hollywood elején leharap egy nagy darabot a Bloody Maryje méretes zelleréből! Vagy amikor leül a lakókocsijában egy egész fazéknyi mac and cheese-t elfogyasztani. Mielőtt bunyózik Bruce Lee-vel abban az iszonyú vicces jelenetben, akkor is iszik valamit dobozból, a kutyakaját is megkóstolja.
Axióma, hogy Brad Pitt állati szexin tud enni. Ezt vasárnap Wimbledonban is bemutatta – gyakorlatilag sportteljesítményként tekinthetünk ezekre a mutatványaira.
Arról, hogy az elképesztő karizmával, kisugárzással rendelkező színész miért látható gyakran evés közben, a filmekben és a való életben is, korábban beszélt már.
picture

Brad Pitt kiégeti a retinád

Fotó: AFP

"Szeretem elfoglalni magam, természetemnél fogva zabálós vagyok” - mondta 2021-ben a JOE nevű magazinnak.
Pitt valószínűleg azért is eszik a filmjeiben jó sokszor, mert szeret enni, de azért is, mert néha a karaktereinek is enniük kell. Összeköti a kellemeset a hasznossal.
Ez már a védjegyévé vált.
Fényévekre vagyunk tőle minden értelemben, de az olyan jelenetek láttán, mint amikor egy teniszmeccsen chipset eszik, úgy érezhetjük, hogy ő is egy közülünk. Egy ürge.

Minden reggel hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés