A wimbledoni tenisztorna negyedik napjának összefoglalóját kezdjük a nőkkel, akik a felső ágon játszottak ma: a top 10-esek közül Serena Williams csak két játékot bukott Scheepers ellen, Sharapova is csak hármat Bacsinszkyvel szemben. A két nagyágyú megint a negyeddöntőben találkozik, mint ahogy a Garroson is.
Meglepetésre nem igazán volt ma meglepetés, hacsak az nem számít, hogy Zarina Diyas három szettben verte Suarez Navarrót. A kazah leányzó harmadik körös volt élete első GS főtábláján, idén Melbourne-ben, és most is ott van. Ahol nem más, mint a szabadkártyával induló Vera Zvonareva lesz az ellenfele, aki Vekicet verte két játszmában. Az egykori ranglista második orosz gyakorlatilag másfél évet hagyott ki vállproblémák miatt, de idén még csak három tornán indult, és csak egy 300-on kívüli játékost győzött le. Most már van egy értékesebb skalpja is, és ne feledjük, négy éve döntőt játszott itt! Meg aztán a US Openen is...
A férfiaknál Nadal megint szettet vesztett, és Wawrinka is. A svájci nem volt olyan meggyőző, mint az első fordulóban, de az ellenfele is veszélyesebb volt, mégpedig a tajvani Lu. A másik svájci, Roger Federer viszont probléma nélkül verte Gilles Müllert.
Wimbledon
Jó étvágyat!
06/07/2014 09:17
Raonic (Sock ellen) és Nishikori (Kudlát verve) is simán győzött. Nagyon kíváncsian várom kettejük valószínűsíthető negyeddöntőjét, de ehhez a kanadainak még le kell győznie Kubotot, a japánnak pedig Bolellit. Aki egyébként a nap egyik meglepetésecskéjét szolgáltatta Kohlschreiber ötszettes búcsúztatásával.

Nick Kyrgios pályafutása egyik legemlékezetesebb sikerét aratta

Fotó: Eurosport

De nem ez volt a legizgibb öt játszma, hanem a szabadkártyás Kyrgios és a 13-dik kiemelt Gasquet meccse. 6-3, 7-6 után úgy nézett ki, a francia megoldja háromban, de az ausztrál 6-4, 7-5-tel egyenlített, és a döntő szettet 10-8-ra nyerte. Mindeközben kilenc (!) meccslabdát hárítva.
Janowicz és Hewitt csemegének ígérkező meccsét (és még néhányat) fel kellett függeszteni eső miatt. A tavaly elődöntős lengyel vezet 7-5, 4-4-re. Babos Tímea és vegyes páros partnere, Butorac három szettben legyőzte az Oswald-Meusburger párost. Következik a negyedik kiemelt Paes-Black rendkívül erős párosa. Nagyon nehéz lesz!
Wimbledon
Ki az úr a házban?
05/07/2014 21:14
Wimbledon
Petra vagy Genie
05/07/2014 09:42