Tomás Berdych még pénteken búcsúzott, ami egyfelől meglepő, hiszen mégiscsak egy korábbi döntősről van szó, másfelől meg nem annyira, hiszen mégiscsak Marin Cilic-től kapott ki, akitől azért éppen ki lehet kapni.
Ha ennyi volna a történet, aligha mennénk túl azokon a terjedelmi korlátokon, melyeket a Wimbledon ÉLŐ! hírfolyammal teremtettünk magunknak, de ezen a meccsen azért picit több is történt.
A mérkőzést a hármas pályára tervezték, mégpedig ötödik (!) találkozónak. Két női, egy férfi és egy vegyes páros (!) után. Ami csak azért is ambiciózus terv, mert a centerre, ami még fedhető is, rendre csak három mérkőzést tesznek, igaz ott picit később is kezdődik a játék.
Wimbledon
Jó étvágyat!
06/07/2014 09:17
A meccsek simán mentek, egyetlen olyan sem akadt, ahol a vesztes akárcsak szettet fogott volna, mégis Berdychék meccse ottani idő szerint 9 óra 38-kor fejeződött be, ami rekordnak számít. Soha eddig Wimbledonban még nem játszottak.
Fél tízkor teniszezni, villanyfény nélkül, azt hiszem még Londonban sem lehet kellemes, elég legyen annyi, hogy a Sólyomszem sem működött már a harmadik szett derekától, merthogy nem volt elég fény.
Andy Murray úgy nyilatkozott, hogy ő maga még a Tv-ben sem látta a labdát, nem érti, hogyan engedhette őket még játszani a mérkőzésvezető.
Nem meglepő módon, maga a kárvallott Tomás Berdych is hasonló véleményen van.
Ő maga azon a véleményen volt, hogy ha egy gép, amelyik nagy fényérzékenységű kamerák fényét használja, nem képes működni, akkor talán tőlük sem várható el, hogy visszaadjanak egy 200 km-es szervát ilyen körülmények között.
Nehéz vele nem egyetérteni.
Wimbledon
Ki az úr a házban?
05/07/2014 21:14
Wimbledon
Petra vagy Genie
05/07/2014 09:42