Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kim

Eurosport
Eurosport

Publikálva 12/09/2010 - 16:18 GMT+2

-

Fotó: Eurosport

picture

kc11

Fotó: Eurosport

Bár a teniszben annyi mindenen lehet vitatkozni, és annyi mindenen érdemes is, hiszen természetesen Federer tegnap két meccslabdáról direkt azért kapott ki, hogy ne kelljen megalázó vereséget szenvednie Nadalatól a döntőben, és hogy inkább egy ötszettes meccs hős veszteseként távozzon, mint hogy kapjon egy triciklit minden idők legeslegeslegesnagyobb(és cukibb!) teniszezőjétől. :D
Szerintem egyetlen dolog van a teniszben, ami nem osztja meg a népet. Ez az egy dolog Kim Clijsters.
Kim Clijsters US Open győzelmének talán még az is örül, aki Vera Zvonarevának szurkolt. Kim Clijsters győzelmének minden elvakult Federer rajongó örül, és minden olyan ember örül, aki azt gondolja, hogy egy teniszező nagysága azon múlik, hogy hány évesen csinálja meg a karrier Grand Slamet.
Kim Clijsters legnagyobb varázsa az, hogy őt mindenki egyformán szereti. Vagy ha nem szereti, elismeri, tiszteli. De minimum nem sajnálja tőle a US Open címet.
Kim Clijsterst 2004 óta nem verte meg senki a US Openen. 21 mérkőzés óta veretlen New Yorkban. Visszatérése óta nem kapott ki egyetlen döntőben sem. Úgy lett háromszoros Grand Slam bajnok, hogy közben családot alapított.
Kim Clijsters úgy vált a jelenkor egyik legnagyobb teniszezőjévé, hogy számára volt fontosabb dolog is a tenisznél.
Ezért is szeretjük őt.
[gallery link="file" columns="2"]
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés