Mint ahogy már emlegettétek a kommentekben, az elmúlt napok posztjainak alapértelmezett képein szereplő játékosok sorra kikaptak a US Openen. Az, hogy a képek közül melyik játékos került címlapra, pusztán a véletlen műve volt. Ha több fotó is van egy posztban, akkor a blogmotor automatikusan azt a képet teszi címlapra, amelyik fájlnevének első betűje legelőrébb szerepel az ABC-ben.
De mivel úgy tűnik, hatalmam korlátlan, és szerencsétlenül befolyásolja az adott játékosokat, ezért a US Open férfi döntője előtt nem merek közbeavatkozni, és nyitva hagyom a kérdést, hadd izguljátok végig a döntőt. :)
Mégiscsak tenisztörténelemre készül a világelső. Ő lehet a legfiatalabb játékos, aki az Open Erában teljesíti a karrier Grand Slamet. De higgyétek el, ez őt ma nem nagyon érdekli.
*US Open
Rafáról
14/09/2010 09:01
A tökéletes Nadalt csak egy tökéletes Djokovics állíthatja meg, esetleg. Nem kérdés, és nem is bonyolítom túl: Rafa az esélyes. Nagyon. Ezt ő csak elveszítheti. Viszont ő meg nem olyan típus. Talán minden idők leginkább nem olyan típusa.
Előzetesnek legyen ennyi elég.
A végére pedig csak egyetlen idézet, vagy inkább amolyan példamondat.
I won't watch the final but I hope Rafa wins. - Roger Federer

rafanole

Fotó: Eurosport

*US Open
Kim
12/09/2010 14:18
*US Open
Másik Négyes
11/09/2010 15:26