Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Tippelj velünk, és nézd Wimbledont az Eurosport szerkesztőségéből

Eurosport Magyarország

Publikálva 19/05/2022 - 11:34 GMT+2

Folytatjuk a korábban meghirdetett és remekül sikerült tippjátékot! Legnagyobb teniszrajongó olvasóink a római Masters tornán már egyszer összemérhették erejüket, de ahogy a salakszezon, úgy mi is ugrunk egy szintet. Itt is, ott is jöhet a Roland Garros!

Wimbledon tippjáték: keressük az Eurosport teniszgurut

Fotó: Eurosport

A rekordbajnok Rafel Nadal? A tavaly még selejtezőből induló salakherceg, Carlos Alcaraz? Az ismét egyre jobb formába lendülő Stefanos Tsitsipas? A címvédő Novak Djokovic? Alexander Zverev végre először? Vagy valaki más?
Vajon ki nyeri az idei Roland Garrost? Ezt a kérdést hosszú évek óta minden májusban feltesszük (kivéve 2020-ban, de szerencsére azok az idők már elmúltak). 2022-ben azonban még azt is hozzátehetjük: ki nyeri az Eurosport Roland Garros tippjátékot, amit a római Marsters tornán debütáló verseny után hirdetünk meg. Az akkori verseny győztese 83%-kal tippelte meg a meccsek kimenetelét, de lehet még ennél jobban is teljesíteni.
A feladat roppant egyszerű: az alábbi űrlapon lehet regisztrálni a játékba egy becenév, egy név és egy email-cím megadásával. Szombat délelőtt, a férfi egyesek sorsolásának kihirdetése után már lehet tippelni az első forduló meccseire. Minden pontosan eltalált mérkőzés (a játszmákat számítva) 3 pontot ér, a győztes helyes megtippelése pedig 1 pontot. A játékba Roland Garros ideje alatt bármikor be lehet szállni, minden mérkőzésre az aznapi játéknap kezdetéig lehet tippelni, vagy megváltoztatni a leadott tippet.
A játék első és második helyezettnek exkluzív kulisszaélményben lehet része. Kommentátoraink fogadják őket a wimbledoni Grand Slam-torna közvetítése közben budapesti stúdiónkban.
A versenyre itt lehet jelentkezni, az aktuális állást pedig ezen az oldalon vezetjük.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés