Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Hátrányból fordított a felforgatott csapattal játszó Liverpool az Európa-ligában, Szoboszlai fél órát kapott

Eurosport Magyarország

Frissítve 21/09/2023 - 22:07 GMT+2

A Liverpool hátrányból fordítva 3-1-re nyert a LASK Linz vendégeként csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportkörének nyitányán.

Luis Diaz

Fotó: Getty Images

Az alaposan felforgatott angol csapatból több alapember - köztük Szoboszlai Dominik - hiányzott az első félidőben, melyben az osztrákok Florian Flecker szöglet utáni távoli lövésével szereztek vezetést a 14. percben. A liverpooliaknak is volt lehetőségük a gólszerzésre, de kimaradtak a helyzeteik.
A második játékrész elején Darwin Núnez büntetőből egyenlített, majd a 61. percben lépett pályára - Alexis Mac Allisterrel és Joe Gomezzel együtt - Szoboszlai.
Rá két percre már vezetett a Liverpool: egy jobb oldali támadás végén érkezett középre pontosan a labda, Luis Diaz pedig nem hibázott. Támadásban maradt az angol együttes, melybe újabb alapemberek álltak be, végül Mohamed Salah állította be a végeredményt a 88. percben egy közeli köténygóllal.
A Servette kétgólos vereséget szenvedett Genfben a Slavia Prahától. A hazai csapatban végig a pályán volt Bolla Bendegúz.
Kleinheisler László csapata, a Panathinaikosz 2-0-ra győzött a Villarreal ellen Athénban. A sérüléssel bajlódó magyar középpályás nem tagja az El-keretnek.
Európa-liga, csoportkör, 1. forduló, E csoport:
  • LASK Linz (osztrák)-Liverpool FC (angol) 1-3 (1-0)
  • Union Saint-Gilloise (belga) - Toulouse FC (francia) 1-1 (0-1)
MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés