Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

3-5-2 podcast: nem dobtunk hátast a Fradi-Trabzontól, de…

Frissítve 09/09/2022 - 14:40 GMT+2

Megkezdte Európa-liga csoport küzdelmeit a Ferencváros, mi pedig azon melegében, még csütörtök este felvettük a 3-5-2 podcast legújabb adását. Kielemeztük a csapat hazai győzelmét, majd visszatekintettünk a hét legfontosabb híreire: a derbire és az edzőváltásokra. Az adás utolsó részében pedig a hétvége két legjobban várt bajnoki meccséről beszélgettünk.

Ferencvaros vs Trabzonspor - 2022. szeptember 8.

Fotó: AFP

Kíváncsiak vagyunk, hogyan alakult volna a Ferencváros-Trabzonspor Európa-liga csoportmeccs, ha a hazaiak nem játszanak 75 percig emberelőnyben.

Az amúgy is defenzív futballt játszó, a területet szívesen átadó Fradi kis túlzással éppen a kiállítás miatt került kényelmes helyzetbe. Arról nem is beszélve, hogy a vendégeket láthatóan megzavarta, hogy lehetőséget kaptak. De akkor most ez volt a legkönnyebb meccs? A negyedik kalapos ellenfél hazai pályán? Az biztos, hogy Trabzonban (is) pokoli 90 perc vár a magyar bajnokra.
Csendesebb időszak következik azonban Kuttor Attila számára, akinek a héten köszönték meg a Vasas kispadján töltött időszakát. Kivéve persze akkor, ha éppen ő lesz az, aki Mezőkövesden kap munkát a kedden szintén elbocsátott Supka Attila helyett. Megkezdődött a kis magyar edzőkeringő ebben az évadban is, de vajon változni fog-e ettől a helyzet az adott csapatoknál?
Arról is szót ejtettünk, mi kellene ahhoz, hogy változás álljon be Újpesten. Egy új edző? Egy új tulajdonos? Egy új, vagy legalább valamilyen koncepció? Ezek közül mindegyik? Vagy talán az, hogy a játékosok levegyék a mezt meccs után? Ez utóbbi aligha megoldás bármire.


Az adás utolsó részében a Zalaegerszeg – Puskás Akadémia és a Ferencváros – Kisvárda mérkőzés előzetesét hoztuk. A zalaiak azon kevés csapat egyike, ahol dívik a progresszív előrejáték, Ricardo Moniz vezetésével pedig sok fiatal magyar tehetség kap rengeteg játékpercet. Egyelőre a Zalaegerszeg az NB 1 jó reklámja. A Fradi – Kisvárda pedig a forduló rangadója. A vasárnap délutáni meccs azonban sokkal inkább a Kisvárda rangját fogja eldönteni. Gondot okoz-e a várhatóan némileg felforgatott ferencvárosi kezdődnek a legnagyobb riválisa két nehéz európai kupameccs között? Ha nem, akár be is zárhatjuk a boltot idénre.
A 3-5-2 podcast legújabb része és eddigi összes adása meghallgatható az Eurosport podcastcsatornáján. Iratkozz fel rá Spotify-on, Apple podcasten ITT, vagy a Google Podcasts alkalmazásban, hogy mindig megkapd a legújabb részeket!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés