Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Mandzukic a Juventusba igazolt

Eurosport
Eurosport

Publikálva 23/06/2015 - 11:37 GMT+2

Hivatalos, ami múlt héten még csak pletyka volt: az olasz bajnok 13.6 millió fontot fizetett az Atléticónak a horvát játékjogáért.

Fotó: Eurosport

A múlt hét sajtóhíreinek megfelelően a horvát válogatott Mario Madzukic a BL-döntős, olasz bajnok Juventus labdarúgója lett.
A 29 éves támadóért 13.6 millió fontot fizetnek az olaszok a spanyoloknak, mely összeg különböző feltételek teljesülése esetén még további milliókkal nőhet. A csatár tavaly nyáron szerződött a Bayern Münchentől Spanyolországba, az elmúlt esztendőben 43 meccsen 20 gólt szerzett a Matracosok színeiben, akiknél viszont ezek szerint nem érezte túl jól magát.
"Szeretem a Juventus, szeretem Torinót, így nagyon bízom abban, hogy boldog leszek itt. Harcolni fogok az új csapatomért" - mondta hivatalos bemutatásán a horvát, aki négy évre kötelezte el magát új együtteséhez.
Érdekesség, hogy egy négy év alatt a harmadik alkalom, hogy a horvát olyan csapatban fog játszani, amely az előző évben elvesztette a BL-döntőt.
Mandzukic érkezésével egyébként egyre valószínűbb, hogy Carlos Tévez (szintén a sajtóhíreknek megfelelően) távozik az olasz bajnoktól annak ellenére, hogy a mögöttünk hagyott idényben 20 gólt lőtt a Serie A-ban.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés