Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

AS Roma: Nani érkezhet

Eurosport
Eurosport

Publikálva 09/06/2015 - 15:37 GMT+2

Persze csak akkor, ha hajlandó lemondani csillagászati fizetéséről

Fotó: Eurosport

Sajtóhírek szerint a olasz Serie A-ban szereplő AS Roma szeretné leigazolni a portugál Nanit, aki az idényt kölcsönben a Sporting együttesénél töltötte. Nani jelenleg a Manchester United játékosa, ám arra, hogy visszatérjen az Old Traffordra nincs túl sok esély, lévén Louis van Gaal csapata csak úgy hemzseg a szélsőktől. A portugál könnyen kiköthet a rómaiaknál, ám ennek egyik feltétele, hogy hajlandó legyen lemondani horribilis fizetésének egy részéről.
A még mindig csak 28 éves Nani a 2014-2015-ös idényt egykori csapatánál, a Sportingnál töltötte és nem is zárt rossz szezont. A portugál válogatott oszlopos tagja 12 gólig jutott, ebből négyet a Bajnokok Ligájában szerzett, nem csoda, ha több csapatnak is felkeltette az érdeklődését. Nani szerződése a hónap végén lejár a Manchester Unitednél, így következő klubja nem kell, hogy kifizesse a transfermarkt.de szerinti 16 millió eurós árát.
Az érdeklődők között van a hírek szerint az olasz bajnokságban ebben a szezonban másodikként záró AS Roma is, amely szívesen látná soraiban Nanit. A játékosra minden valószínűség szerint nem tart majd igényt Louis van Gaal, így új szerződésre aligha kell várnia Manchesterből, lévén az Old Traffordon jelenleg amúgy is kis túlzással Dunát lehet rekeszteni a szélsőkből, főleg azok után, hogy szerződtették Memphis Depayt. Nani így kénytelen kelletlen új klub után kell, hogy nézzen és az AS Roma nem is lenne rossz választás számára. Az átigazolást nehezíti, hogy a portugálnak nagyon magas volt a fizetése az előző idényben, a heti 100 ezer fontos "tiszteletdíjat" a rómaiak biztos, hogy nem tudják, de ha tudnák is, gyaníthatóan nem akarnák kifizetni neki. Innentől kezdve tehát igazából már csak Nanin múlik, hogy meg tudnak-e egyezni a felek, persze ha a hír igaznak bizonyul és az AS Roma valóban le akarja szerezni az egykori manchesteri kedvencet.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés