Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Welcome, José!

Eurosport
Eurosport

Publikálva 27/05/2016 - 11:00 GMT+2

A Manchester United hivatalosan is bejelentette José Mourinho érkezését.

Fotó: Eurosport

"Welcome José", azaz "Üdv, José" - ezekkel a szavakkal jelentette be a Manchester United a portugál vezetőedző, José Mourinho érkezését.
Már jó ideje biztosra lehetett venni, hogy ő váltja a hétfőn lemondott Louis van Gaalt, de a hivatalos bejelentésre mostanáig várni kellett. A portugál, aki 2003 óra 22 trófeát, köztük két Bajnokok Ligáját nyert a csapataival (Porto, Chelsea, Internazionale, Real Madrid), három éves szerződést írt alá a Vörös ördögökhöz, plusz egy éves opcióval.
Az 53 éves edző több, mint egy évtizede van ott Európa legjobbjai között, négy európai országban nyert bajnoki címeket és kupákat. Ed Woodwar, a MU első embere a következőket mondta a bejelentés után:
"José nemes egyszerűséggel a legjobb menedzser a mai futballban. Trófeákat nyert és rengeteg játékost inspirált Európa-szerte, ráadásul különösen jól ismeri a Premier League-et, ahol három bajnoki címet is ünnepelhetett. Ezúton szeretném őt itt üdvözölni a klubnál, nagyon bízunk abban, hogy segít a klubot visszajuttatni oda, ahol korábban volt."
picture

13321722_10153776952252746_8959625114437755568_n

Fotó: Eurosport

"Az, hogy a Manchester United menedzsere lehetek, különleges megtiszteltetés számomra. Ezt a klubot világszerte imádják és ismerik, van benne valami misztikum és romantika, amit semelyik más együttes nem tud felmutatni. Mindig is vonzódtam az Old Traffordhoz, karrierem nagyon sok fontos emléke innen származik, ráadásul mindig imádtam a találkozásokat az itteni szurkolókkal. Nagyon várom, hogy leülhessek a csapat kispadjára, és ezúttal már élvezhessem a szurkolók támogatását a következő években" - mondta kinevezése után a portugál.
Összeállt tehát Angliában a Klopp, Guardiola, Mourinho, Conte négyes, kiegészülve Wengerrel, Pochettinóval és Ranierivel.
Ugye ti is nagyon várjátok már a következő szezont?! :)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés