Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

"Nem koncentrálhatok Guardiolára" - Mourinho

Eurosport
Eurosport

Publikálva 01/06/2016 - 12:20 GMT+2

Már most a fél sajtó a két sztáredzőről beszél, pedig még mérkőzés sem volt.

Fotó: Eurosport

José Mourinho elmondta, nem áll szándékában ismét feltüzelni a régi, spanyolországi rivalizálását Pep Guardiolával, aki a következő szezontól a Manchester City menedzsere lesz - a portugál ugyebár a városi rivális Unitedé.
A két vezetőedző a Real Madrid és a Barcelona első embereként korábban éles szó- és egyéb csatákat vívott a pályán és azon kívül, a viszonyuk finoman szólva sem volt jónak mondható. Most, hogy egy városban fognak dolgozni, sokan arra számítanak, ismét fellobban a tűz a két szakvezető között, Mourinho viszont nem erre számít, ugyanis mint elmondta, nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy spanyol kollégájára fókuszáljon, mivel Angliában sokkal több a kihívó, mint a Primera Divisiónban volt.
"Ami a múltban történt, az a múltban történt, de persze, nem vagyok ártatlan. Két évet töltöttünk együtt egy olyan ligában Peppel, ahol tudtuk, vagy az ő csapata, vagy az enyém lesz a bajnok. Az ilyen helyzetekben a személyes harcoknak van értelme, mert képesek befolyásolni a bajnokságok végkimenetelét. De a Premier League-ben ha csak rá és a Manchester Cityre, valamint magamra és a Unitedre koncentrálok, valaki más fogja megnyerni a bajnokságot" - mondta Mourinho egy edzői gyűlésen kedden, Lisszabonban.
A portugál kinevezéséről, valamint első látogatásáról a csapat edzőközpontjában itt és itt írtunk.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés