Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Megvan Mourinho első igazolása!

Eurosport
Eurosport

Publikálva 08/06/2016 - 11:44 GMT+2

Nem, nem Zlatan Ibrahimovic, hanem egy védő érkezik az Old Traffordra.

Fotó: Eurosport

A Sky Sports, a Guardian, a BBC és minden hitelesnek számító angol oldal címlapján hozza és biztosra veszi, hogy a Manchester United szerződteti Eric Baillyt, a Villareal elefántcsontparti középhátvédjét, aki már meg is felelt az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.
Amint arról már korábban beszámoltunk, az szinte biztos volt, hogy José Mourinhónál nem marad együtt a Smalling-Blind belső tengely, mivel a portugál a hollandnál nagyobb védőket részesíti előnyben. Ennek megfelelően érkezik a csapathoz a 22 éves Bailly, akit a hírek szerint a Manchester City, a Barcelona és a Paris Saint-Germain is szívesen látott volna.
picture

eric_bailly

Fotó: Eurosport

A játékosért 30 millió fontot fizetnek a Vörös ördögök a spanyoloknak, akiknek ez így hatalmas biznisz, hiszen a fiatal bekket másfél éve, 2015 januárjában hozták az Espanyoltól, mindössze öt millió fontért. A játékos az elmúlt szezonban 25 meccsen lépett pályára, és kulcsszerepe volt abban, hogy a Villareal a BL-selejtezőt jelentő negyedik helyen zárta a bajnokságot.
Bailly 14-szeres válogatott, ott volt tavaly az Afrika-kupa győztes elefántcsontparti keretben, de végigjátszotta csapata Magyarország elleni, május 20-i barátságos mérkőzését is. A védővel a legtöbb szakértő szerint jó üzletet köt a MU, hiszen magas, gyors, atletikus és erős focista az elefántcsontparti, aki az egy az egy elleni szituációkat remekül olvassa. Szereti a részét kivenni a támadásokból is, szeret megindulni a labdákkal - ezt főleg akkor tudta megtenni, amikor jobb oldali bekként játszott a Villarealban. A MU-ban az a poszt Matteo Darmiané, így vélhetően középen számít rá Mourinho.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés