Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Eldőlt a nyár egyik legfontosabb átigazolási kérdése

Eurosport
Eurosport

Publikálva 23/06/2016 - 11:33 GMT+2

Eldöntötte az Eb-n is szereplő sztárcsatár, hol folytatja.

Fotó: Eurosport

Az angol bajnok Leicester City hivatalos honlapján tudatta szurkolóival és a világgal, hogy egyik legnagyobb sztárja, a már az Európa-bajnokságon is betaláló Jamie Vardy további négy évig a Rókák futballistája marad, miután sikerült megállapodniuk vele a hosszabbításról.
A közlemény amellett, hogy leírja, négy évre szerződtek a felek, kiemeli, remélik, ezzel egyszer és mindenkorra lezárulnak a találgatások, a sajtóban megjelenő pletykák a támadó jövőjével kapcsolatban, és mindenki elfogadja a tényt, hogy a támadó marad a bajnoknál.
Remélik, Jamie továbbra is legalább olyan fogja szolgálni a hazáját az Eb-n, mint eddig tette, illetve olyan jól fog menni neki a játék a továbbiakban, mint a klubjában ment egész évben.
A Leicester egyébként néhány napja jelentette be, hogy szerződtették a Sporting Gijón védőjét, Luis Hernandezt. A 27 éves bekk szintén négy évre kötelezte el magát a BL-induló Rókákhoz, és ráadásul ingyen szerezték meg, hiszen csapata nem hosszabbította meg nyáron lejárt szerződését a Real Madrid-nevelésű játékossal, aki 140 alkalommal lépett pályára a Gijón színeiben.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés