Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Így szerepeltek a Barca kölcsönjátékosai

Eurosport
Eurosport

Publikálva 06/06/2016 - 12:01 GMT+2

Egyikük visszatérésére sincs komolyabb esély.

Fotó: Eurosport

Az előző szezonban négy Barcelona játékos szerepelt kölcsönben különböző csapatoknál, az idény végeztével pedig az ő teljesítményüket is értékelnie kell a katalán klub vezetésének, hogy aztán a nyár folyamán döntés szülessen további sorsukról.
Következzen tehát Song, Halilovic, Montoya és Tello elmúlt egy évének áttekintése.
Alex Song
28 éves, védekező középpályás
West Ham United
Song mögött nem áll túl sikeres idény, ami elsősorban folyamatos sérüléseinek köszönhetően. Mindössze 12 meccsen lépett pályára a Premier League-ben, az idény végeztével pedig a West Ham jelezte is a Barcának, hogy nem élnek vételi opciójukkal. A katalánokhoz még egy évig köti szerződés, ám ők sem számolnak vele, nagy valószínűséggel megpróbálnak majd túladni rajta a nyári átigazolási időszak során.
Alen Halilovic
19 éves, támadó középpályás
Sporting Gijón
Minden kétséget kizáróan a fiatal horvát játékos nyújtotta a legbiztatóbb teljesítményt négyük közül. A Sporting színeiben 36 bajnoki meccsen lépett pályára a 38 fordulóból, ebből 24-szer kezdőként. Lőtt öt gólt és adott öt gólpasszt így hozzájárulva az asztúriai csapat bentmaradásához. A védekező játéka még hagy kívánni valót maga után, éppen ezért a további fejlődése érdekében a gránátvörös-kékek ismét kölcsönadnák vagy visszavásárlási opcióval túl is adnának rajta. A Valencia személyében már van is érdeklődő iránta.
Martín Montoya
25 éves, jobb oldali védő
Inter / Real Betis
Montoya (címlapképünkön) igencsak felemás idényen van túl. Az őszi szezont az Internél kezdte, de mindössze három bajnokin kapott lehetőséget, így a télen visszatért a spanyol bajnokságba a Betis-hez. Utóbbi csapatnál már jobban ment neki, gyakorlatilag állandó kezdő volt tavasszal és a Betis vélhetően élt is volna a vételi opcióval, ám anyagi lehetőségeik nem teszik lehetővé a leigazolását. A játékos sorsa így egyelőre kérdéses.
Cristian Tello
24 éves, csatár
Porto / Fiorentina
Ő még 2014 nyarán került kölcsönbe a Porto-hoz, ahol a sikeres első évét (25 bajnoki meccsen 7 gól) követően további egy évre is maradt, ám az ősszel már egyre kevesebb játéklehetőség jutott neki. A télen így a Serie A-ba került a Fiorentinához, ahol a tavasszal 15 meccs jutott neki, melyeken két gól és öt gólpassz volt a mérlege. A lilák vezetősége jelezte is a Barcának, hogy elégedettek a játékos teljesítményével és készek is lennének leigazolni a 8 millió euróra taksált játékost. Ezzel valószínűleg Tello is elégedett lenne, csatárként nem valószínű, hogy sok lehetőség jutna neki ugyanis az MSN fémjelezte együttesben.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés