Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Griezmann: 2021

Eurosport
Eurosport

Publikálva 27/06/2016 - 09:44 GMT+2

A francia csatár szerződést hosszabbított az Atléticóval.

Fotó: Eurosport

Antoine Griezmann kiváló idényt fut. Az Atlético Madrid és a francia válogatott kiválósága összesen 32 gólt szerzett a bajnokságban, a kupában és a BL-ben, pályafutása legeredményesebb szezonját produkálva ezzel.

Jó formája úgy tűnik az Európa-bajnokságra is kitart, vasárnapi duplájával ugyanis már 3 gólos a kontinensbajnokságon.
Ennek tükrében nem meglepő, hogy a 25 éves támadót több csapat is szívesen látta volna soraiban, horribilis kivásárlási ára (100 millió euró) ellenére is. A Griezmann után ácsingózóknak azonban nagyon úgy tűnik, hogy csalódniuk kell. Miközben ugyanis az EB uralja a nemzetközi focihíreket, a francia kiválóság szép csendben szerződést hosszabbított jelenlegi csapatával.

Új szerződése 2021. június 30-ig köti a matracosokhoz, ami egy éves hosszabbítást jelent az eddigi kontraktusához képest.

Griezmann elégedetten nyilatkozott a bejelentést követően: "Nagyon elégedett és boldog vagyok, hogy a továbbiakban is részese lehetek az Atlético családnak. Minden évben fejlődni szeretnék és úgy gondolom ez a klub, az edzők és a csapattársak sokat segíthetnek ennek elérésében".
A játékos döntése Simeone maradását is előrevetítheti. Mint ismeretes, az argentin edző a vesztes BL döntő után azt nyilatkozta, hogy el kell gondolkodnia a jövőt illetően. Az elmúlt időszakban nem történt érdemi előrelépés az ügyben, Simeone nem jelent meg a nyilvánosság előtt, mindössze néhány beavatott, köztük Griezmann jelezte, hogy az edző biztosította őket a folytatásról.
Griezmann akkor azt nyilatkozta, hogy beszélt Simeonéval, és ez alapján biztos benne, hogy a matracosok sikeredzője folytatja majd. Ha nem, "akkor nagyon mérges lennék", tette hozzá a francia csatár.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés