Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Guardiola: "Maradok"

Eurosport
Eurosport

Publikálva 11/05/2015 - 16:04 GMT+2

A spanyol tréner reagált a pletykákra.

Fotó: Eurosport

Mi is beszámoltunk arról a sajtóhírről, miszerint Pep Guardiola, a Bayern München szakvezetője jövőre már a Manchester City edzéseit irányítja.
Nos, úgy tűnik, ez a kacsa nem sokat élt: a katalán szakember a Barcelona elleni BL-visszavágó előtt reagált újságírói kérdésre a találgatásokra.
"Legalább kétszáz milliószor elmondtam már, hogy a következő szezonban is itt leszek. Ennyi - mondta a 44 éves, korábban a Barcelonával sikert sikerre halmozó edző. - Egy év van még a szerződésemből, amit ki fogok tölteni."
Az ennek ellenére szinte biztos, hogy a ManCitynél váltani fognak, és megköszönik a munkát Manuel Pellegrininek, a jelenlegi szakvezetőnek, míg Guardiola helyzete sem lehet biztos a Bayernnél, hiszen az, hogy megnyerték a német bajnokságot, gyakorlatilag minden évben kötelező feladat arrafelé, legyen bárki is az edző. A nagy cél mindig a Bajnokok Ligája győzelem, idén azonban 0-3-ról kellene ehhez holnap fordítani a Barcelona ellen.
"Jól kell védekeznünk a keddi mérkőzésen, mert a Barca az a csapat, amelyik könyörtelenül megbüntet minden hibát. Nem mehetünk előre fejetlenül, irányítanunk kell a játékot, így kell megpróbálnunk gólt szerezni. Mi vagyunk a Bayern München, így van esélyünk. Nem is lehet úgy nekimenni egy meccsnek, hogy már előre kijelentjük, nincs esélyünk a továbbjutásra" - vázolta röviden csapata esélyeit a mester.
Valljuk be őszintén, optimizmusa elég kincstári, és nem a Bayern a továbbjutás esélyese. De láttunk már ennél nagyobb csodát is.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés