Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Manchester United: indul a bevásárlás?

Eurosport
Eurosport

Publikálva 29/06/2015 - 10:40 GMT+2

Louis van Gaal a héten nagyon sokat fog költeni, legalábbis sajtóhírek szerint.

Fotó: Eurosport

Brit sajtóhírek szerint Louis van Gaal a héten kinyitja a pénztárcáját és elkezdi a nyárra tervezett bevásárlását. A Manchester United holland menedzsere igen komoly halakat szeretne kifogni és állítólag nem fog garasoskodni.
Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, akkor a Manchester United holland szakvezetője most már tényleg megkezdi a bevásárlást és elkezdi megerősíteni a Vörös Ördögök sokat bírált keretét. Van Gaal elsőként a Southampton francia játékosát, Morgan Schneiderlint szerezheti meg, ezt többek között a Mirror és a Talksport is megszellőztette. A beszámolók szerint a szakember 25 millió fontot szán Schneiderlinre, akiért az Arsenal is bejelentkezett, ám Arséne Wenger sokallta a játékos vételárát, így az MU egyedüliként maradt a versenyfutásban a középpályás aláírásáért. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a 25 éves francia már mindenben megállapodott a manchesteri vezetőséggel és az átigazolás tényét szerdán, az átigazolási piac hivatalos kezdetével be is jelentik.
Van Gaal másik nagy igazolása Bastian Schweinsteiger lehet, akit egyre többen egyre közelebb látnak a Manchester Unitedhez. A Bayern München klublegendája a hírek szerint elvágyódik az Allianz Arénából, miután Pep Guardiola érkezése óta nem kap helyet folyamatosan az kezdőcsapatban. Az előző idényben többször sérüléssel bajlódó klasszis nem titkolja, hogy mindig is jó kapcsolatot ápolt a manchesteriek edzőjével, aki természetesen helyet szorítana számára a kezdőben. Schweinsteiger esetleges müncheni távozásáról hetek óta hallani lehet pletykákat, a németek részéről természetesen mindenki cáfol, mondván nem téma az eladás, mindenesetre a játékos még nem hosszabbította meg jövő nyáron lejáró szerződését a klubbal. Schweinsteiger a jövő évi Európa-bajnokság miatt folyamatosan szeretne játékban lenni, ezt viszont Guardiola rendszere nem garantálja neki, jóllehet, Thomas Müllernek is ez volt a gondja az előző idényben és lám, a spanyol szinte alig hagyta ki, ezzel elérve, hogy a támadó hosszabbítson Münchenben. Schweinsteiger értékét a Transfermarkt.de 28 millió euróra taksálja, és van Gaal gyaníthatóan meg is adná érte ezt az összeget.
Végül de nem utolsó sorban a holland menedzser továbbra sem tett le Sergio Ramos megszerzéséről, ám a spanyol védőért – aki megsértődött a Real Madrid vezetőségére, mert az nem állt ki mellette eléggé, amikor összeboronálták őt a Barcelonával – a Manchester City is verseng és ismerve a „szomszéd” anyagi helyzetét, ez a meccs minden lesz, csak nem egyszerű.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés