Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

A Trek nagyon megnyomja az idei Girót

Eurosport
Eurosport

Publikálva 11/01/2021 - 17:27 GMT+1

Nibali mellett Mollema és Ciccone is ott lesz a 2021-es Girón.

Fotó: Eurosport

Vincenzo Nibali döntött, és ismét rajthoz áll a Girón. De így tesz Mollema és Ciccone is, azaz a Trek mindhárom versenyzőjét elküldi majd az év első nagy körversenyére.

Nibalihoz hasonlóan Mollema nem csak az olasz körön, hanem a Touron is ott lesz, Ciccone pedig a tervek szerint kapitányként vezeti majd a Trek sorát a Vueltán. 
Vincenzo Nibali természetesen az olimpián is szeretne ott lenni, de azt most még ő sem tudja, hogy a Tokióba tervezett kötelező buborék mennyire kavar majd be a Tour de France-on indulók programjába. Az idei Girón 7. helyen záró Nibali ellenfeleiről és céljairól nyilván korai beszélni, főleg azért, mivel pontosan még a szakaszokat sem ismerjük (az útvonalat állítólag a hónap végén, egy internetes prezentáció keretén belül mutatja be az RCS Sport).
picture

000_8T69JB.jpg

Fotó: Eurosport

Nibali egyébként 2019-ben már nyomott egy duplát, bár akkor csak a Giróra érkezett úgy, hogy komolyan gondolta az összetettet. Az olasz versenyző akkor második lett Carapaz mögött, majd a Touron megnyerte a 20. szakaszt.
Ami Giulio Cicconét illeti, ő idén először lehet kapitány egy GT-n, ami mindenféleképp komoly lépés lesz a karrierjét illetően. A 24 éves olasz kerékpáros elég nehéz éven van túl, hisz tavaly tavasszal elkapta a koronavírust, majd egy megfázás miatt a Girót is fel kellett adnia. De ennek ellenére sem zárta teljesen eredménytelenül a 2020-as idényt, hisz februárban megnyerte az olasz szezonnyitót, a Trofeo Laiguegliát.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés