Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Valter Attila: "Az a terv, hogy Pinot-val együtt megyek a Giróra"

Eurosport
Eurosport

Publikálva 04/02/2021 - 17:03 GMT+1

Ati az ESB podcastben mesélt az idei versenynaptáráról, és arról, hogy a tervek szerint melyik háromhetesen láthatjuk..

Fotó: Eurosport

"Eredetileg már megkezdtem volna a szezont a Valenciai Körversenyen, de úgy érzem az UAE Tour, az év első többnapos WT-versenye talán még szebb bemutatkozás lehet az FDJ színeiben! Főleg, hogy már az első versenyen magamért és a minél jobb helyezésért küzdhetek! A felkészülés egyelőre remekül halad, alig várom, hogy megkezdődjön a szezon" - írta nemrég Valter Ati a saját Facebook oldalán.

A mai podcastben azonban egy kicsit részletesebben is mesélt az elmúlt hetekről, így szóba került a legutóbbi fdj-s edzőtábor, a kalandos hazaút (amire még Demare is kitért a blogjában), és persze a mindenkit foglalkoztató kérdés: milyen versenyeken indul a 2021-es szezonban?
Hisz Ati azt már korábban is említette, hogy kifejezetten jó, és WT-központú naptárat kapott. Most azonban arról is mesélt, a tervek szerint melyik háromhetesen láthatjuk.
Egy biztos, ha a hónap végén lesz verseny, Ati február 21-én, az UAE Tourral indítja az évét. Talán mondani sem kell, élő közvetítés minden nap az Eurosporton!
🎙️ Új néven futó csapat, ennek megfelelően új mez, egy gyönyörű új Bianchi kerékpár és a hamarosan elrajtoló szezon, ami számára a második lesz a World Tourban. Az ESB podcast előző vendége Peák Barna, a Team BikeExchange (ex Mitchelton-Scott) versenyzője volt.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés