"Eredetileg már megkezdtem volna a szezont a Valenciai Körversenyen, de úgy érzem az UAE Tour, az év első többnapos WT-versenye talán még szebb bemutatkozás lehet az FDJ színeiben! Főleg, hogy már az első versenyen magamért és a minél jobb helyezésért küzdhetek! A felkészülés egyelőre remekül halad, alig várom, hogy megkezdődjön a szezon"

- írta nemrég Valter Ati a saját Facebook oldalán.


A mai podcastben azonban egy kicsit részletesebben is mesélt az elmúlt hetekről, így szóba került a legutóbbi fdj-s edzőtábor, a kalandos hazaút (amire még Demare is kitért a blogjában), és persze a mindenkit foglalkoztató kérdés: milyen versenyeken indul a 2021-es szezonban?
Hisz Ati azt már korábban is említette, hogy kifejezetten jó, és WT-központú naptárat kapott. Most azonban arról is mesélt, a tervek szerint melyik háromhetesen láthatjuk.
Amstel Gold Race
Miért telt 10 percbe kihozni Van Aertot győztesnek az Amstelen?
20/04/2021 - 09:54
Egy biztos, ha a hónap végén lesz verseny, Ati február 21-én, az UAE Tourral indítja az évét. Talán mondani sem kell, élő közvetítés minden nap az Eurosporton!
Eurosport podcast·Rövid - de annál tartalmasabb - beszélgetés Valter Atival (ESB podcast/02.04)
🎙️ Új néven futó csapat, ennek megfelelően új mez, egy gyönyörű új Bianchi kerékpár és a hamarosan elrajtoló szezon, ami számára a második lesz a World Tourban. Az ESB podcast előző vendége Peák Barna, a Team BikeExchange (ex Mitchelton-Scott) versenyzője volt.
AZ ESB podcast Itunes-on is meghallgatható
Amstel Gold Race
Van Aert célfotóval nyerte az Amstelt
18/04/2021 - 15:32
Amstel Gold Race
Mint a világbajnokság, csak kicsit rövidebb – egy év szünet után újra itt az Amstel
17/04/2021 - 17:53