Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Egyelőre úgy tűnik, könnyen megúszta a Browns szexuális zaklatással vádolt irányítója

Eurosport Magyarország

Frissítve 01/08/2022 - 16:45 GMT+2

Úgy tűnik, lezárul a Deshaun Watson-saga: a szexuális zaklatással vádolt irányító 6 meccsre szóló eltiltást kapott a független bíróságtól Ian Rappaport információi szerint. A döntés ellen a játékos-szakszervezet és Roger Goodell komisszár - vagyis maga, az NFL - is fellebbezhet, ez azonban meglepő lenne.

Deshaun Watson

Fotó: SID

Hosszú hónapok jogi vitája zárult le hétfőn azzal, hogy hat meccsre szóló eltiltást kapott Deshaun Watson, az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Cleveland Browns irányítója.
A 26 éves játékos az egész tavalyi szezont kihagyta, mivel 25 nő polgári peres eljárást indított ellene szexuális zaklatás és a masszázskezelések alatt nem megfelelő magatartása miatt. Watson azóta a legtöbb vádlójával már megállapodott, azonban várhatóan még így is bíróságra kell mennie.
Most az NFL és a játékosszakszervezet által kijelölt független bíró hozta meg a "sportszakmai" ítéletet, amely az alapszakasz kezdetekor lép életbe, azaz Watson addig együtt készülhet társaival, utána azonban még az edzéseket sem látogathatja.
Watson a 2017-es drafton került a ligába, azóta posztján a legjobbak között volt az NFL-ben, a botrányt megelőző szezonban éppen vele kezdte volna el tervezni jövőjét a Houston Texans, amely akkor négy évre szóló 156 millió dolláros szerződést kötött vele. A texasiak végül az idei holtszezonban három első-, egy harmadik- és két negyedik körös választási jogért elcserélték a Cleveland Brownshoz, ahol rögtön kapott egy öt évre szóló 230 millió dolláros, teljes egészében garantált szerződést.
Watson hiányában a Browns Jacoby Brissett-tel kezdi az idényt, eltiltását követően a sztár a hetedik játékhéten a Baltimore Ravens ellen mutatkozhat be új csapatában.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés