Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Az évi 64 millió dollár és ami mögötte van

Frissítve 03/11/2021 - 11:32 GMT+1

Roger Goodell kétszer annyit keres, mint a ligája legjobban kereső játékosai - cserébe olyan bevételeket szerez az NFL-nek, mint soha korábban.

NFL Commissioner Roger Goodell looks on before Super Bowl LIV between the Kansas City Chiefs and the San Francisco 49ers at Hard Rock Stadium on February 02, 2020 in Miami, Florida

Fotó: Getty Images

Nagyjából a felénél tart az idei NFL-szezon alapszakasza és máris számos érdekesség történt.


Korábbi e-mailjeinek tartalma miatt kellett távoznia posztjáról egy vezetőedzőnek, az NFL-komisszár Roger Goodell kétszer annyi pénzt keres, mint a liga legjobban kereső játékosai, cserébe pedig minden korábbinál többen figyelik a mérkőzéseket Amerikában és világszerte is. Ezekről, illetve a szezon első felének a pozitív és negatív meglepetéseiről kérdezzük Buday Zoltánt, a Pro Football Focus elemzőjét.
Az elmúlt héten, visszafogott sajtóérdeklődés mellett zajlott le a ritmikus gimnasztika világbajnokság Japánban. Állandó labdarúgó szakértőnkkel, a "civilben" RG-ről író és azzal nagyon mélyrehatóan foglalkozó Marosi Gergellyel arról beszélgetünk, hogy mi az oka a sportág láthatatlanságának, hogy került ő a "női sportként" elkönyvelt gimnasztika közelébe, és hogy milyen problémákkal küzd a sportág nemzetközi és magyar szinten.
Ácsi! rovatunkat ezúttal nem focival kezdjük, de ennek megvan a maga oka: a 20 éves Vas Blanka vasárnap megnyerte a cyclocross világkupa overijsei futamát, és ezzel a magyar kerékpársport első győztese lett a sportágban! Blanka mellett foci, tenisz, strandkézilabda (!) és néhány kedves történet jön az elmúlt hét terméséből.


Podcastjeink már a Spotify és az Apple Podcast alkalmazásokban is meghallgathatók!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés