Az Alfa Romeóhoz és a Lada Vestához hasonlóan jelentős módosításokon esett át a télen a Vukovic Motorsport által épített Renault Mégane TCR is, amelyből az előbbi két modellhez hasonlóan új változatot homologizáltattak. 
A 2019-es verzió hivatalos neve Renault Mégane RS TCR lett, az építő svájci csapat tulajdonosa pedig elmondta, mi változott az autón. 
Kattints ide, és kövesd az Instagramon a WTC Blogot
WTCR
Ismét fejlesztik a Renault-t, és visszatérnének vele a WTCR-be
16/07/2021 10:52
"Az autó több részét is jelentősen átalakítottuk az elmúlt hat hónapban. Finomítottunk az első és a hátsó felfüggesztést, hozzányúltunk a váltóhoz, és radikálisan átszabtuk az aerodinamikai csomagot is. Új lett a motor is, fejlesztettük a programozást, a befecskendezést és a hűtést is"
- mondta Milenko Vukovic.
Az idei évtől szintén fontos változás, hogy a Vukovic Motorsport immár hivatalosan is a Renault Sport partnere lett a TCR autó gyártásában és támogatásában. 
"Az együttműködés keretében az autót 2019-ben már Renault Mégane RS TCR-nek hívják majd. Optimisták vagyunk, és izgatottak, hogy együttműködhetünk a Renault Sporttal. Úgy gondolom, meg lesz a lehetőségünk, hogy a mezőny elejében harcoljunk bármelyik TCR-bajnokságban. A versenyprogramunkat a következő néhány nap során hozzuk nyilvánosságra."
És hogy mit tartalmazhat az a bizonyos versenyprogram? Egyelőre nehéz megmondani, ám találtunk egy érdekes részletet. A DG Sportnál tavaly csapatfőnökként ténykedő Eric Néve a következő mondattal osztotta meg a Mégane fejlesztéséről szóló hírt:
"Izgalmas időszak következik. Reméljük, a kemény munka meghozza gyümölcsét"
- írta Néve. 
A többit képzeljétek hozzá. :)
WTCR
Hatékony motort és komoly fejlesztéseket kapott a Renault Mégane RS TCR
22/05/2020 05:27
Pau
Michelisz Norbi 26 pontot gyűjtött a hétvégén - megmutatjuk, milyen volt a két Pau-Arnos-i futam
8 ÓRÁJA