A Barceloneta és a Brescia előtt zárt BL-csoportjában a Fradi.

Varga Zsolt csapata a Hannovert, majd a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtva a Barcelonetát is legyőzte a Duna Arénában, és mivel számára kedvezően alakult a többi eredmény, a grúzok ellen a csoportelsőség volt a tét. Ezt az ezúttal Varga Dénest és Ioannis Fountoulist, valamint Vogel Somát is pihentető FTC pedig gond nélkül megoldotta, így bemasírozott a sorozat belgrádi nyolcas fináléjába.
Gárdonyi András védte végig a partit, amelyen egy pillanatra sem engedték ki a vezetést a kezükből a zöld-fehérek. Igazából úgy 3-3-ig volt szoros a meccs, amelyen ugyan voltak apróbb kihagyások - ki nem használt kettős emberelőny, blokkok hiánya -, nagyobb gond azért nem akadt. Vámos Márton és Zalánki Gergő révén láthattunk nagy balkezes bombákat, meg különböző felállásokat, amelyekkel Varga Zsolt kísérletezett.
Vízilabda
Az FTC és Vogel Soma befalazta a kaput, folytatódik az elődöntő
3 ÓRA
Vigvári Vendel és Sedlmayer Tamás rosszkézen és kapásoldalon is felbukkant, a megint remek Nicolas Constantin-Bicari rosszkéz hátsóból (!) lőtt gólt az egyik fórnál, centerként. Vigvári meg centerből is eredményes tudott lenni. Jansik Szilárd pedig szokás szerint hozta agilis játékát, és a medence minden pontján feltűnt, ráadásul lőtt még két gólt is.
Sok volt a labda nélküli kiállítás, és a 4-4-es negyedik negyedben a gólok száma is, de a lényeg most a győzelem és az azzal járó csoportelsőség volt a B jelű hatosban, így a negyeddöntőben egy viszonylag könnyebb ellenfél, a Marseille lesz majd a Fradi ellenfele.
A Ferencváros kihozta a maximumot ebből a három mérkőzésből. Mindegyiket megnyerte, így a kedvezőtlen előjelek – sérülések, Covid-problémák – ellenére, Varga Dénes pazar visszatérésével két nagyon erős csapatot, a Barcelonetát és a Bresciát is megelőzve csoportelsőként végzett.
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája,
B-csoport, 10. forduló,
Budapest, Duna Aréna
FTC Telekom-Dinamo Tbiliszi 15-11 (5-3, 4-2, 2-2, 4-4)
Gólszerzők: Vigvári 3, Vámos 3, Jansik Sz. 2, Jakšić 2, Mezei, Constantin-Bicari, Német, Sedlmayer, illetve Vapenski 2, Magrakvelidze 2, Bitadze 2, Saric 2, Jelaca, Dadnavi, Meskhi
Vízilabda
Az OSC és a BVSC szereplése jelentette a meglepetést a pólósoknál
TEGNAP 18:10
Tokyo 2020
Megvan a magyar női vízilabda-válogatott bő olimpiai kerete
03/05/2021 12:06