Csütörtökön hatosa élén végezhet az FTC-Telekom Waterpolo.

Márciusban egyszer már felülmúlta a mezőny egyik legkiválóbb gárdáját az FTC, akkor Varga Dénes, Vámos Márton és Nicolas Constantin-Bicari nélkül nyert 11-10-re a Fradi. Most komplett kerettel vehette fel a harcot a spanyolokkal Varga Zsolt együttese, és megint győzött, ezúttal 8-7-re.
A Fradi kedden a Hannovert múlta felül, Varga Dénes álomgólokkal tért vissza, szerdán pedig ott folytatta, ahol akkor abbahagyta. Az ő pazar duplájával indult a parti, nem tudjuk, van-e olyan ember a klubján kívül, aki úgy hihette, hogy ilyen ihletett formában tér vissza a sportág jelenlegi legnagyobb zsenije három hónapos kihagyás után. A hihetetlen, de élmény-kategória.
Vízilabda
Az FTC pólósai átértelmezték az "Adj egy ötöst!" felszólítást
EGY NAP
A zöld-fehérek uralták a meccset, végig ők vezettek, 6-3-ra és 7-4-re is mentek Jansik Szilárdék. Sokáig nagyszerűen működött a védekezés, a záró negyedig csupán négy gólt engedni a Felipe Perronéval, Alberto Munarrizzal, Álvaro Granadosszal, Milan Aleksićcsel, Michael Bodegasszal felálló Barcelonának óriási dolog. Ráadásul nyolc blokkot is produkáltak Vigvári Vendelék, ami nagyszerű mutató.
Kezd bitang jól összeállni ez a Fradi, mint sok kicsi legó, most a világ egyik legjobb csapata kapott ízelítőt abból, hogy mire számíthatnak a riválisok Varga Zsolt feléledő csapatától.

Vogel Soma és a védelem kitett magáért - Fotó: Kovács Anikó/MVLSZ

Fotó: Other Agency

Ioannis Fountoulis szép gólokat szerzett, négyet is, Varga Dumi triplázott, Vogel Soma megint hozta magát (50% a kapuban). A védelem nulla gólon tartotta a fenomenális Perronét, egyen Granadost és Aleksićet, több mint biztató, amit produkál a Ferencváros.
A vége izgalmasan alakult, de sikerült megtartani az addig megszerzett előnyből egyet, 8-7-re győzött az FTC, és nagy lépést tett a csoportelsőség eléréséhez. Folytatás csütörtökön a Dinamo Tbilisi ellen.
Férfi vízilabda Bajnokok Ligája,
B-csoport, 9. forduló, Budapest, Duna Aréna
CNA Barceloneta - FTC-Telekom Waterpolo 7-8 (1-2, 1-2, 2-3, 3-1)
Gólszerzők: Bodegas 3, Munarriz 2, Granados 1, Aleksić 1, ill. Fountoulis 4, Varga D. 3, Zalánki 1
Vízilabda
Vogel Soma volt az FTC Nagy Viktora az év meccsén az OSC ellen
14/05/2021 03:12
Vízilabda
Az FTC és Vogel Soma befalazta a kaput, folytatódik az elődöntő
06/05/2021 07:13