A római Masters-torna, és a párizsi Roland Garros után London felé vesszük az irányt, ahol szokás szerint megrendezik az idei év harmadik Grand Slam-tornáját. Wimbledon az idén orosz, belorusz játékosok és világranglista pontok nélkül zajlik, ez azonban nem tart vissza minket attól, hogy az idén 100 éves centerpálya döntője után mi is eredményt hirdessünk.
Aki már eddig is játszott velünk, pontosan ismeri a menetrendet, de azért megmutatjuk, hogyan lehet részt venni a játékban. Egy gyors regisztráció szükséges a játék weboldalán, majd fordulónként meg lehet tippelni minden mérkőzés kimenelét. A tippeket a játéknap kezdetének első meccséig lehet leadni, vagy akárhányszor megváltoztatni.
A játék során játszma szerinti végeredményre lehet tippelni. A pontos végeredményért az első három fordulóban 3, a győztes helyes eltalásáért 1 pont jár. Később emeljük a tétet: a nyolcad- és negyeddöntőkön 4, ill. 2 pont szerezhető, a torna utolsó három meccsért pedig 5 vagy 3 pont jár meccsenként. A pontos és aktuális állást vezetjük, azt az első játéknap után hozzuk nyilvánosságra.
Wimbledon
Galfi - Juvan - Wimbledon - a mérkőzés legjobb pillanatai
2 ÓRÁJA

Tavaly Novak Djokovic és Matteo Berrettini játszotta a döntőt, de ki fogja idén?

Fotó: Getty Images

A Roland Garros után a wimbledoni játékban is érdemes részt venni. A győztest meghívjuk szerkesztőségünkbe, részt vehet a stúdióban a US Open egyik mérkőzésének közvetítésén.
Hajrá, játékra fel! Minden játék itt kezdődik, idekattintva lehet csatlakozni!
Wimbledon
Isner - Murray - Wimbledon - a mérkőzés legjobb pillanatai
2 ÓRÁJA
Wimbledon
Tim Van Rijthoven - Reilly Opelka - Wimbledon - a mérkőzés legjobb pillanatai
2 ÓRÁJA