Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Dimitrov legyőzte Hurkaczot Monte-Carlóban

Eurosport
Eurosport

Frissítve 15/04/2022 - 20:23 GMT+2

Grigor Dimitrov döntő szett rövidítésben 6:4, 3:6, 7:6 legyőzte a 11. helyen kiemelt lengyel Hubert Hurkaczot a Monte-Carlóban zajló salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében. Dimitrov ellenfele az elődöntőben az eddig kiválló hetet teljesítő Alejandro Davidovich Fokina lesz, aki az Indian Wells-i győztes Taylor Fritzet búcsúztatta 2:6, 6:4, 6:3-ra.

Grigor Dimitrov

Fotó: AFP

A bolgár Grigor Dimitrov döntő szett rövidítésben kerekedett a 11. helyen kiemelt lengyel Hubert Hurkacz fölé pénteken a Monte-Carlóban zajló 5,8 millió euró (2,2 milliárd forint) összdíjazású salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében.

Az első játszma elején 1:1 után Dimitrov brékelt elsőként, amelyből megélt, és szettelőnyre tett szert. Hurkacz a második játszmában 3:2-es vezetésénél vette el riválisa adogatójátékát, majd kiegyenlített. A döntő szett brékváltással kezdődött, amit 4:4-es állást követően megismételtek, mindkétszer Hurkacznál volt a helyzeti előny. Végül aztán rövidítésre maradt a döntés, amelyben a bolgár bizonyult jobbnak.
Az összecsapás 2 óra 25 percig tartott.
Egy körrel ezelőtt a negyedik kiemelt norvég Casper Ruudot kiejtő Dimitrov elődöntős ellenfele a spanyol Alejandro Davidovich Fokina lesz, aki a világleső Novak Djokovicot búcsúztatta a második fordulóban.
Eredmények, negyeddöntő:
Dimitrov (bolgár)-Hurkacz (lengyel, 11.) 6:4, 3:6, 7:6 (7-2)
korábban:
Davidovich Fokina (spanyol)-Fritz (amerikai, 10.) 2:6, 6:4, 6:3
később:
Zverev (német, 2.)-Sinner (olasz, 9.)
Tsitsipas (görög, 3.)-Schwartzman (argentin, 12.)
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés