Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Ezután nem lehet kérdés, hogy ki a legnagyobb Djokovic, Federer és Nadal közül

Frissítve 13/06/2023 - 13:13 GMT+2

A Salakblog podcastben ezúttal a megszokottól eltérő felállásban Szabó Gábor és Dani Bálint beszélgetett a Roland Garrosról, Djokovic és Swiatek győzelméről. Tematizáltuk a GOAT-kérdést Djokovic körül, de Swiatek mentális erejét és Muchova szerteágazó játékát is kielemeztük.

Ezután nem lehet kérdés, hogy ki a legnagyobb Djokovic, Federer és Nadal közül

A női és férfi döntő után beszélgettünk az ott történtekről, illetve a két győztes (főleg Djokovic) esetében a győzelem hatásáról a jövőre nézve.
Iga Swiatek élete negyedik, Novak Djokovic pedig 23. Grand Slam-győzelmét szerezte a Roland Garroson. Swiatek esetében óriási dolog, hogy Muchova rá tudta kényszeríteni a világelsőt, hogy ki kelljen hoznia magából azt a mentális erőt, amely ott van benne, de nem mindig van szüksége elővarázsolni. Most viszont bajban volt, hála Karolina Muchovának.
Djokovic és Ruud döntője előtt hasonló érzéseink voltak, mint tavaly Nadal és Ruud esetében, az első szettet leszámítva pedig igazolódott a várakozásunk. Djokovic lett ezzel a legnagyobb a Nagy Hármasból, de vajon kijelenthető kategorikusan, hogy ő minden idők legjobb teniszezője is?
Akik csak hangban tartanának velünk:

Tartalom:
00:00 - 01:00 Bevezetés
01:00 - 12:20 Női döntő, Miért nem volt az esti programban annyi női meccs? Muchova és Swiatek esélyei a füves szezonban
12:20 - 32:10 Férfi döntő, Tényleg Novak Djokovic a legnagyobb? Djokovic fenomenális tie break-mérlege a Garroson, Djokovic 30 fölött jobb, mint a 20-as éveiben
32:15 - 35:30 Mi lesz Casper Ruddel három elveszített döntő után?
35:30 - 38:36 Milyen volt ez a Garros összességében?

Az előző három adásunk:

Az Eurosport podcastjeit a megtaláljátok Spotifyon; Apple podcasten és Google podcasten is!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés