Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Zverev attól tart, hogy a sérülése súlyos - Videón az üzenete

Eurosport Magyarország

Publikálva 04/06/2022 - 10:29 GMT+2

Súlyos sérüléstől tart Alexander Zverev, akinek pénteken a francia nyílt teniszbajnokság férfi egyéni verseny elődöntőjében fordult ki a bokája. A torna szervezői által közzétett videóüzenetben az olimpiai és kétszeres világbajnok német teniszező kiemelte: nagyon úgy tűnik, hogy a sérülése komoly, erről többet és pontosabbat viszont csak az orvosi vizsgálatok után tud mondani.

Alexander Zverev

Fotó: Imago

Zverev az elődöntőben óriási küzdelmet vívott a 21-szeres Grand Slam-bajnok, a Roland Garroson 13-szor diadalmaskodó spanyol Rafael Nadallal, amikor a rövidítésben elbukott első szett után, a második játszmában 6:6-nál feladni kényszerült a meccset. A jobb bokája egy csúszásnál aláfordult, majd Zverev fájdalmasan kiabálva terült el a földön. Az öltözőbe tolókocsiban vitték be, néhány perccel később aztán mankókkal jött vissza és gratulált a spanyol klasszisnak.
"Nagyon nehéz pillanatok voltak számomra a pályán. Fantasztikus meccset játszottunk egészen a történtekig" - mondta Alexander Zverev.
Az Eurosport szakkommentátoraként tevékenykedő Mischa Zverev hozzátette: testvére szombaton hazarepül, ahol majd pontos diagnózist készítenek, és megállapítják a sérülés súlyosságát.
A férfi egyes vasárnapi fináléjában Nadal ellenfele a nyolcadik helyen kiemelt norvég Casper Ruud lesz.

Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés