Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Andy Murray elárulta, melyik három tornát nyerné meg, és megnevezte a kedvenc Beatles-dalát is

Takács Márton

Frissítve 03/05/2023 - 17:54 GMT+2

A háromszoros Grand Slam-bajnok Andy Murray nemrégiben részt vett a The ATP Tennis Radio Podcast rajongói kérdezz-felelek adásában, és szokásához híven néhány válasza érdekes és vicces volt. Még mindig játszik PlayStationön? Mi a kedvenc dala jelenleg? Melyik tornát nyerné meg a legszívesebben a visszavonulása előtt?

Andy Murray ellen aratta első 1000-es győzelmét az olasz teniszező

Andy Murray szurkolói kérdésekre válaszolt egy podcastban.
A Playstation nyomor!
Andy Murray a Madrid Open alatt felvett ATP Tour Radio Podcastban a rajongók kérdéseire válaszolt, és Joey Tribbiani után ő is beszélt a Playstationről.
A 35 éves skótnak eddig felemásan alakult a 2023-as szezonja. Szédületes Ausztrál Open-szereplésével együtt is 8-6-os győzelem/vereség mutatóval áll jelenleg.
A 2015-ös Madrid Open bajnoka az első fordulóban búcsúzott Andrea Vavassorri ellen a verseny idei kiírásában. Előtte, a Monte-Carlóban rendezett ATP Masters 1000-es tornán is a nyitó körben búcsúzott, amikor a 14. helyen kiemelt Alex de Minaurtól kapott ki, borzasztó élménynek nevezte a saját ottani teljesítményét.
A napokban kijelentette, hogy ő bizony győzni megy Wimbledonba, és csak tapsolni lehet a kitartásáért és elhivatottságáért.
picture

Australian Open: Berrettini - Murray - a mérkőzés legjobb pillanatai

Amikor a podcastban arról kérdezték, kik a gyermekei kedvenc teniszezői, így felelt:
"A gyerekeim nem ismernek egyetlen teniszezőt sem. Sajnos egyáltalán nem nézik és nem követik a sportágat, így erre nem tudok válaszolni, talán a bátyám lehet az. Valószínűleg ő az egyetlen, akit még ismernek."
Megtudhatjuk, hogy az örök Messi vagy Ronaldo kérdésben milyen álláspontot képvisel.
"Ez egy jó kérdés, azt hiszem, a világbajnokság után Messire kell szavaznom."
picture

Űrtenisz hajnali négykor is - Andy Murray és Thanasi Kokkinakis földöntúli csatájának összefoglalója

Az egyik legjobb szegmens az volt, amikor arra volt kíváncsi egy szurkoló, hogy ha Murray egy szigeten ragadna valakivel a Tourról, kit választana és miért?
Mire a skót: "szükségem lenne valakire, aki találékony, hogy kijuttasson a szigetről, de azt is szeretném, ha valaki elszórakoztatna, szóval Gaël Monfilst választanám. Ő egy szórakoztató srác, szóval őt választanám".
Érdekesség, hogy az Open Aix Provence Crédit Agricole elnevezésű Challenger-tornán éppen egymás ellen játszottak ők ketten szerdán, és Murray 6:3, 6:2-re nyert.
picture

Így ért véget Andy Murray valószínűtlen menetelése Ausztráliában - Összefoglaló

Megtudhattuk, hogy a Let It Be a kedvenc Beatles-dala, viszont nincs legkedvesebb lemeze, nem sok albumot hallgat, inkább dalokat. Az egyik szám, amit szeret és sokat hallgat - a gyermekei miatt - Shakirától a Try Everything, amely a Zootopia egyik betétdala. Elárulta azt is, hogy négy gyereke mellett már nincs ideje playstationözni.
A tenisszel kapcsolatos leginkább szakmai jellegű kérdés az volt, amikor azt tudakolták tőle, melyik az a torna, amit a legszívesebben megnyerne még a visszavonulása előtt azok közül, amelyet még soha nem sikerült.
"Van néhány. Az Australian Open valószínűleg az egyik ilyen lenne. És a Roland Garros. A Touron pedig Indian Wells. Mindig is szerettem ezt a tornát, és mindig is szívesen tértem vissza oda."
picture

Andy Murray csak úgy hasít Dohában, egy kőkemény, háromórás meccsen jutott negyeddöntőbe


Minden reggel hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés