Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Visszavonulásról szó sem volt - Febuár óta először lép pályára Serena Williams

Eurosport
Eurosport

Publikálva 10/05/2021 - 21:13 GMT+2

Williams a több hetes, nagyon intenzív edzésmunka elvégzése után frissnek érzi magát első mérkőzése előtt a római salakpályás tenisztornán.

Patrick Mouratoglou

Fotó: Getty Images

A 39 éves amerikai játékos hétfőn elmondta, hogy előbb az Egyesült Államokban, majd edzője, Patrick Mouratoglou franciaországi akadémiáján gyakorolt.
Több hetes, nagyon intenzív edzésmunkában volt részem. Jól vagyok, frissnek érzem magam, remélhetőleg jó meccseket fogok játszani Rómában, majd következhet egy újabb Grand Slam-torna. Úgy gondolom, készen állok"
- nyilatkozta.
A 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes Williams legutóbb februárban, az ausztrál nyílt bajnokság elődöntőjében lépett pályára tétmérkőzésen, ezért a rajongói közül sokat azt hitték, visszavonul, de ezt most is cáfolta. Mint mondta, a sporttevékenységéről nem sok dolgot szokott megosztani a közösségi médiában, ezért gondolhatták, hogy nem is edz.
Mint mondta, a wimbledoni bajnokság szigorúbb körülményeitől nem tart, az idén nyárra halasztott tokiói olimpián viszont biztosan nem indul, mert a koronavírus-járvány miatti óvintézkedések értelmében nem vihetné magával a hároméves lányát, és még nem volt olyan 24 óra, amit nélküle töltött volna.
A négyszeres római bajnok Serena Williams ezúttal a második fordulóban kezd, ellenfele az argentin Nadia Podoroska vagy a német Laura Siegemund lesz.
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés