1996-ban január 15-én kezdődött az Ausztrál Open, nyilván magyar idő szerint éjjel 1-kor - mint rendesen - de éjjel egykor nem igazán szerencsés elindítani egy csatornát, így aztán Palik László, Héder Barna, Vitár Róbert, Dávid Sándor és Gundel Takács Gábor valamikor délelőtt 10 óra tájban a melbourne-i esti program kezdetén köszöntötte a nézőket először magyarul, a Naphegy téri MTI székházból. 
Akkoriban még nem is ment minden adás magyarul, mindössze napi hat, majd később nyolc óra, az ismétlések pedig kivétel nélkül angolul szóltak. Eurosport 2-ről még szó se volt, hogy honlapról ne is beszéljek, hiszen internet se nagyon létezett még akkoriban. Az információkat egy page fax nevű gépen küldték Párizsból, ha küldték egyáltalán, volt, hogy azért nem ment le egy adás magyarul, mert nem jött meg időben az összeállítás.
Ha mindezekre visszagondolunk, van mire emlékeznünk, elég nagy utat jártunk be.  Nem igazán úgy terveztük, hogy egy rövidke írással emlékezünk meg majd erről az évfordulóról, gondolkodtunk sajtótájékoztatótól, közönségtalálkozóig sok mindenben, terveztük összehívni mindazokat, akik valaha megszólaltak, ám az élet másképpen döntött.
Sportok
Hurrá, költözünk!
29/03/2021 16:00
Ezek a napok nem a bulikról, az ünneplésről az összejövetelekről szólnak. Reméljük annak az ideje is eljön majd valamikor, addig csak nyugtáznánk, hogy 25 évesek lettünk. 
Köszönjük, hogy velünk voltatok és reméljük, hogy eztán is velünk lesztek!
Sportok
A válogatott hozta a kötelezőt San Marino ellen, Valter dobogón végzett a katalán körön
29/03/2021 03:11
Sportok
Kikapott a románoktól a magyar válogatott, Verstappen indulhat az élről Bahreinben
28/03/2021 03:07