Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

"Ha a nagyoknak nem lesz sima az útja, Wilson viheti el a vb-t"

Frissítve 21/04/2021 - 11:47 GMT+2

E heti podcastünkben a snooker-vb mellett beszélgetünk a Bayernnél kialakult edzőválságról, és egy szép magyar sikerről is.

Kyren Wilson bei der Snooker-WM 2021 im Crucible Theatre in Sheffield

Fotó: Getty Images

Érdekel, ki nyerheti Buzás Gábor szerint a snooker-világbajnokságot? Kíváncsi vagy, mit gondol Haraszti Ádám a Bayern Münchennél kialakult edzőválságról? Vagy csak a hét szerintünk legfontosabb híreire vagy kíváncsi? Itt a Hosszabbítás podcast legfrissebb kiadása, amelyből minden kiderül!

Heti podcastünk legutóbbi kiadása a snooker világbajnokság beharangozójával indul, Buzás Gábor, az Eurosport kommentátora mondja el véleményét a tornáról, arról, meddig juthatnak a legnagyobb sztárok és ki okozhat meglepetést.

Ezután labdarúgás következik, Haraszti Ádámmal, az Eurosport kommentátorával beszélgettünk a Bayern Münchennél kialakult válságról, amelynek eredményeként a nyáron még BL-t nyerő Hansi Flick annyira összeveszett a klub vezetésével és a sportigazgatóval, hogy bejelentette: távozik a szezon végén.

A műsor harmadik része ezúttal is az Ácsi! rovaté, amelyben most először egy hallgató által javasolt témával kezdjük a hét híreinek kitárgyalását.
Podcastjeink meghallgathatóak az Apple Podcast alkalmazásában, illetve mostantól elérhettek minket a Spotify-on is!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Kapcsolódó témák
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés