Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Klopp kizártnak tartja, hogy a Liverpool új játékost igazolna még a télen

Takács Márton

Publikálva 30/01/2023 - 16:41 GMT+1

Újabb csalódás érte vasárnap a Liverpoolt, ezúttal az FA-kupában, mivel a címvédő a Brighton and Hove Albion ellenében búcsúzott a negyedik fordulóban. Úgy tűnik, hogy a szezon utolsó néhány hónapja kemény lesz a Pool számára, de Jürgen Klopp menedzser megerősítette, hogy a januári átigazolási időszak utolsó napjaiban a kudarcok ellenére nem érkeznek új játékosok az Anfieldre.

Újabb amerikai tulaj után megjöhet az All-Star meccs a Premier League-be?

Jürgen Klopp a jelenlegi játékoskerettel fejezi be az idényt a Liverpoolnál.
Bartlet elnök meséli azt a viccet a kabinetfőnökének, Leo McGarrynek a West Wing című sorozatban, hogy az optimista szerint a helyzet már nem lehet rosszabb, a pesszimista szerint viszont dehogynem.
A Liverpool elég pocsék szezont fut, vasárnap tovább mélyült a gödör. Ráadásul Jürgen Klopp megerősítette, hogy a klub nem fog már új labdarúgót szerződtetni a januári átigazolási időszakban.
A Poolnak nehéz hónapja volt a belföldi kupasorozatokban: a Manchester City és a Brighton elleni vereséggel kiestek a Ligakupából, illetve az FA-kupából.
Mivel a Liverpool messze lemaradt a Premier League éllovasától – per pillanat 21 pont a hátránya a listavezető Arsenalhoz képest –, az egyetlen reménye valamilyen trófea megszerzésére ebben a szezonban a Bajnokok Ligájában való szereplés lesz. Mohamed Salah és társai a Real Madriddal játszanak a 16 közé jutásért.
Bár Klopp igyekszik motiváltan tartani a játékosait a szezon hátralévő részében, úgy tűnik, hosszú hónapok várnak a csapatára.
picture

A meccs előtti bemelegítéskor még bizakodó volt Klopp

Fotó: AFP

Kloppnak a felvásárlási tárgyalások árnyékában kell működnie az Anfielden, mivel a tulajdonos Fenway Sports Group befektetési ajánlatokat vár.
A német edző januárban zöld utat kapott Cody Gakpo szerződtetésére, de úgy tűnik, más játékos nem követi a PSV Eindhoven korábbi csatárát a Merseyside-ra.
A beIN Sportnak nyilatkozva Klopp a késői átigazolások kilátásairól kérdezve azt mondta:
Nem, ebben az átigazolási ablakban semmi sem fog történni
Klopp úgy érezte, hogy a liverpooliak jól teljesítettek a Brighton ellen, de sajnálkozott, hogy nem tudták kezelni azokat a helyzeteket, amelyek a hazaiak góljaihoz vezettek.
"Egy néhány héttel ezelőtti meccs után jöttünk ide, amikor még csak közel sem voltunk önmagunkhoz" – mondta Klopp a 2-1-es vereséget követően. "Most jobb meccset játszottunk, de két gólt kaptunk rögzített játékhelyzetből, és ez semmiképpen sem engedhető meg."
picture

Kaoru Mitoma éppen gólt szerez a Liverpool ellen

Fotó: AFP

Klopp csalódott volt a jobbhátvéd Trent Alexander-Arnold támogatásának hiánya miatt, de dicsérő szavakkal illette a Brighton japán szélsőjét, Kaoru Mitomát, akinek gyönyörű góljával megnyerte a mérkőzést a rivális.
"A bal oldalon Robbo (Andy Robertson) rendben volt, mert segítettünk neki, de a másik oldalon Trent nem kapott támogatást" – mondta Klopp. "Mitoma nagyon jó, így természetesen nehéz volt ellene. Mindkét gól előtt védekezhettünk volna jobban is.
"Nem érzem jónak ezt. Idővel talán meglátjuk a pozitívumokat, de mi a következő kört akartuk elérni. Gratulálok a Brightonnak!"
via eurosport.co.uk

Minden nap hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés