Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Kifakadt az anyuka, akinek a kisfián csattant Cristiano Ronaldo dühe

Eurosport Magyarország

Frissítve 10/04/2022 - 23:08 GMT+2

Cristiano Ronaldo az Everton otthonában szombaton elszenvedett 1-0-s vereség után - a közösségi médiában megjelent fotók tanúsága szerint - kiütötte az egyik drukker kezéből a mobiltelefont, miközben dühösen levonult a pályáról. Azóta megszólalt a futballszurkoló édesanyja, a szóban forgó szurkoló ugyanis egy 14 éves autista fiú, aki élete első focimeccsén vett részt.

Cristiano Ronaldo

Fotó: Getty Images

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bocsánatot kért az egyik szurkoló elleni kirohanásáért Cristiano Ronaldo, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United ötszörös aranylabdás portugál sztárja.
A 37 éves futballista az Everton otthonában szombaton elszenvedett 1-0-s vereség után - a közösségi médiában megjelent fotók tanúsága szerint - kiütötte az egyik drukker kezéből a mobiltelefont, miközben dühösen levonult a pályáról.
Azóta megszólalt a futballszurkoló édesanyja, aki szerint Cristiano Ronaldo "bántalmazta" a fiát. A szóban forgó szurkoló ugyanis egy 14 éves autista fiú, aki élete első futballmeccsén vett részt. A Liverpool Echo című lapnak Sarah Kelly - Jake Harding édesanyja - elmesélte, hogy látta az eseményeket:
"A Manchester játékosai elkezdtek elsétálni a pályáról. A Park Endben, pont a játékoskijáró mellett voltunk, ahol elsétáltak - a fiam ott volt, és videózta őket. Aztán leengedte a telefonját, amikor meglátta, hogy Ronaldo letolta a zokniját és vérzett a lába. Meg sem szólalt."
"Ronaldo ekkor egyszerűen elsétált mellette, szörnyű, szörnyű indulatosan, és kiütötte a fiam kezéből a telefont, majd tovább sétált."
Kelly azt állította, hogy a fia zúzódást is szenvedett a kezén, erről, és az összetört kijelzőjű telefonról fotót is mutatott.
"Sírtam, megrázott a dolog, Jake teljesen sokkos állapotban volt - mivel autista, így nem igazán tudta megemészteni, mi történt, amíg haza nem jött."
"Nagyon feldúlt most az eset miatt, és teljesen elvette a kedvét attól, hogy újra meccsre menjen. Ez volt az első futballmeccs, amin ott volt, és ez történt. Remek napunk volt egészen az utolsó másodpercekig, amikor lejöttek a pályáról. Aztán ez teljesen tönkretette, és rossz szájízt hagyott bennünk. Valahol megérteném, ha Jake az arca előtt hadonászott volna, de nem így történt...
Ő egy autista fiú, és egy focista bántalmazta, így látom én ezt anyukaként.
Az esetet a Manchester United kivizsgálja.
"Szeretnék bocsánatot kérni a viselkedésemért, és ha lehetséges, meghívni az érintett szurkolót az egyik mérkőzésünkre az Old Trafford Stadionba" - írta Instagram-oldalán Ronaldo az eset után, aki úgy fogalmazott: azzal, hogy elnézést kér, "a sport szellemiségét és a sportszerűséget" akarja képviselni.
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés