Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Az újabb bajnoki vereség után eldurrant az agya, most nyilvánosan kért bocsánatot Ronaldo

Eurosport Magyarország

Frissítve 10/04/2022 - 12:52 GMT+2

Bocsánatot kért az egyik szurkoló elleni kirohanásáért Cristiano Ronaldo, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United ötszörös aranylabdás portugál sztárja, aki a közösségi oldalán úgy fogalmazott, "a sport szellemiségét és a sportszerűséget" akarja képviselni.

Cristiano Ronaldo

Fotó: Getty Images

Premier League - Ronaldo bocsánatot kért kirohanásáért

A 37 éves futballista az Everton otthonában szombaton elszenvedett 1-0-s vereség után - a közösségi médiában megjelent fotók tanúsága szerint - kiütötte az egyik drukker kezéből a mobiltelefont, miközben dühösen levonult a pályáról.
"Szeretnék bocsánatot kérni a viselkedésemért, és ha lehetséges, meghívni az érintett szurkolót az egyik mérkőzésünkre az Old Trafford Stadionba" - írta Instagram-oldalán Ronaldo, aki úgy fogalmazott: azzal, hogy elnézést kér, "a sport szellemiségét és a sportszerűséget" akarja képviselni.
Az esetet a Manchester United kivizsgálja.
Az MU egyelőre hetedik a Premier League tabelláján, hat ponttal lemaradva a negyedik, még Bajnokok Ligája-indulást érő helyen álló Tottenham Hotspurtől.
A kiesés elkerüléséért küzdő Everton számára fontos volt a szombati győzelem, ezzel ugyanis a liverpooli csapat a 17., még élvonalban maradást érő pozícióba lépett elő.
(MTI)
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés