Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Folytatja idegenbeli győzelmi sorozatát az Arsenal

Losonczi Anita

Publikálva 19/03/2022 - 16:44 GMT+1

A Liverpooltól elszenvedett vereséget követően tudott ismételten nyerni az Arsenal, az angol-bajnokság szombati játéknapján. Az észak-londoniak győzelmükkel megerősítették a bajnokságban elfoglalt negyedik helyüket, miután 1-0-ra legyőzték az Aston Villa csapatát. Az Ágyusok a mai sikerükkel, már sorozatban öt idegenben szerzett sikert könyvelhetnek el.

Bukayo Saka

Fotó: AFP

Megerősítette negyedik helyét az Arsenal az angol labdarúgó-bajnokságban, miután 1-0-ra nyert a tabellán kilencedik Aston Villa otthonában a Premier League egyetlen szombati mérkőzésén.

A londoni alakulat a 30. percben a középpályás Bukayo Saka révén jutott vezetéshez, s a házigazda birminghamiek nem tudták ledolgozni hátrányukat. Ezzel az Arsenal javított a Liverpooltól elszenvedett vereség után. Az észak-londoni Ágyúsoknak szerda este szakadt meg az ötmeccses sikersorozatuk azzal, hogy a második Liverpool 2-0-ra győzött az Emirates Stadionban. A Mikel Arteta vezetőedző irányította gárda ugyanakkor egy másik szériáját folytatni tudta: az Aston Villa felett aratott diadallal sorozatban ötödik bajnokiját nyerte meg vendégként.
Premier League, 30. forduló:
Aston Villa-Arsenal 0-1 (0-1)
pénteken játszották:
Wolverhampton Wanderers-Leeds United 2-3 (2-0)
Forrás: MTI
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Kapcsolódó mérkőzések
Hirdetés
Hirdetés