Cristiano Ronaldo dühöngve vette tudomásul, hogy lecserélték.

’Miért hoztak le?!’ Cristiano Ronaldo így dühöngött, miután Ralf Rangnick lecserélte őt a Manchester United Brentford elleni 3-1-es győzelménél, az MU 2-0-s vezetésénél. A portugál támadó finoman szólva nem örült a korai távozásának.
A Brentford elleni 3-1-es győzelem sem volt elég ahhoz, hogy csillapítsa Cristiano Ronaldo indulatait szerdán: a Manchester United sztárja dühösen reagált arra, hogy csapata 3-1-es győzelmének vége előtt le kellett jönnie a pályáról. Anthony Elanga, Mason Greenwood és Marcus Rashford gólja elegendő volt a United győzelméhez a Brentford otthonában, és véget vetett a két győzelem nélküli Premier League-meccsből álló sorozatnak.
Labdarúgás
SAJTÓHÍR: KYLIAN MBAPPÉ MARAD PÁRIZSBAN
21/05/2022 15:04
Ronaldo azonban nem volt elégedett Ralf Rangnick azon döntésével, hogy leveszi őt a pályáról, és a kispadon adott hangot érzéseinek.
A hetek óta frusztrált ötszörös aranylabdás január elején krízismegbeszélést tartott az ügynökével, Jorge Mendesszel. Láthatóan nem érzi jól magát a jelenlegi felállásban a klubnál, a csapat gyenge szereplése is zavarja, ahogy Ralf Rangnick megbízott vezetőedző játékfilozófiájával sem ért egyet.
A portugál január 3. óta nem szerepelt a Unitedben csípőprobléma miatt. Amikor két kihagyott meccs után visszatért a csapatba, nem sikerült feliratkoznia a góllövők közé, a Vörösök fiatal támadói kerültek a középpontba.
Miután Greenwood révén a 70. perc után már 2-0-ra vezetett a ManUnited, Rangnick úgy döntött, hogy kiveszi a veteránt a játékból, és Harry Maguire-t hozza be a védelem megerősítésére.
Ez a döntés azonban enyhén szólva nem nyűgözte le Ronaldót.
"Miért én? Miért én ... Miért vittek le engem?" – motyogta egy leendő dal szövegét, miközben levonult a pályáról, majd a kabátját a földre dobta.
Frusztrációja tovább folytatódott, miközben egyedül ült egy lépcsőfokon, mielőtt Rangnick odajött, hogy néhány látszólagos vigasztaló szót intézzen bosszús csillagához.
A BT Sportnak nyilatkozva Rangnick így reagált Ronaldo viselkedésére:
"Egy csatár gólt akar lőni, de ő egy kisebb sérülésből tért vissza, és fontos volt, hogy ne feledjük, hogy még egy meccs következik a héten. Az egyetlen reakció, amit észrevettem, az volt, hogy megkérdezte tőlem, hogy ’miért én?’, mire azt mondtam, hogy a csapat érdekében kellett meghoznom egy döntést.
Nem vártam, hogy a lecserélése után megöleljen, tudom, hogy a gólszerző játékosok milyenek. Nekem egyáltalán nincs bajom Cristianóval, sérülésből tért vissza, és másfél hétig nem edzett. Miért ne használhatnám ki a kispadon lévő játékosokat?" – nyilatkozta Ralf Rangnick.
Mióta visszatért a Unitedhez, Ronaldo leginkább a Bajnokok Ligájában villogott, ahol öt meccsen szerzett hat góljával figyelemre méltó sorozatot produkálva a Vörösöket a csoportjuk első helyére juttatta.
Belföldön azonban mind ő, mind a klubja inkább vegyes mérleggel rendelkezik. A 17 mérkőzésen szerzett nyolc gól alapján stabil, bár viszonylag kevéssé látványos teljesítményt nyújt Ronaldo a kapu előtt, miközben a United a szerdai győzelem ellenére továbbra is csak a hetedik helyen áll a Premier League-ben, két pontra a West Hamtől, amellyel szombaton találkoznak a manchesteriek.
A legfrissebb hírek szerint egyébként a Real Madrid és a Juventus ex-játékosa elbizonytalanodott az Old Traffordon való jövőjében, és akár távozhat is, ha a United nem jut be a Bajnokok Ligája következő kiírásába.
via goal.com

Minden nap hírlevelet küldünk az olvasóinknak, amiben az előző nap legfontosabb sporthíreit, az elemzéseinket és persze sok más érdekességet is megmutatunk. Az Eurosport hírlevelére ezen a linken lehet feliratkozni.
Labdarúgás
Haaland csak az első lépés, több sztárcsatár klubot válthat ezen a nyáron
14/05/2022 14:18
Labdarúgás
Messi kereste a legtöbbet a sportolók közül az elmúlt évben
12/05/2022 08:24