Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Cristiano Ronaldo krízismegbeszélést tartott a menedzserével

Lantos András

Publikálva 09/01/2022 - 18:33 GMT+1

Angol lapértesülés szerint Nagy-Britanniába utazott Cristiano Ronaldo menedzsere, Jorge Mendes, hogy egyeztessen a Manchester United portugál sztárjával a lehetséges folytatásról. Ronaldoval kapcsolatban szinte minden nap érkeznek olyan hírek, hogy nem érzi jól magát a jelenlegi felállásban, mindeközben viszont továbbra is elkötelezett, hogy sikerre vezesse a Unitedet.

Cristiano Ronaldo krízismegbeszélést tartott a menedzserével

Fotó: AFP

A helyzet megoldására nemrég Manchesterbe utazott a portugál játékos menedzsere, és Ronaldóhoz közel álló források szerint krízismegbeszélést tartottak, melynek fő témája a hogyan tovább volt.

Ronaldo angliai visszatérésére eddig nem sok panasz lehet, a világklasszis támadó a csapat 29 találatából 14-et vállalt magára, ám a United ennek ellenére csak hetedik a Premier League-ben, azaz veszélyben a nemzetközi kupaindulás.
A The Sun értesülése szerint Ronaldót rettentően zavarja a klub rossz szereplése, és Ralf Rangnick megbízott edző játékfilozófiájával sem ért egyet. Korábban olyan hírek is megjelentek a sajtóban, hogy csak akkor hajlandó maradni, ha nyáron nem a német marad a csapat trénere.
Az angol lap most egy Ronaldóhoz közel álló forrást idéz:
„Cristianót nagyon aggasztja, ami jelenleg a Unitednél történik. A csapat elég sok kritikát kap, miközben mindenki úgy néz rá, mint az egyik vezérre. Rengeteg a probléma, Cristiano pedig nagy nyomást érez magán, és feszült a jelenlegi helyzet miatt.”
Mindennél jobban szeretné, hogy sikeres legyen a Unitedhez való visszatérése, de kezdi úgy érezni, a jelenlegi felállásban ez rendkívül nehéz lesz.
„Jorge azért jött, hogy leüljenek, és átbeszéljék, hogyan haladnak a dolgok, mit gondol a problémákról, hogyan lehetne megoldani őket, és egyáltalán milyen megoldások jöhetnek szóba. Egyelőre semmilyen forgatókönyvet nem zártak ki.”
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés