Népszerű sportok
Még több sport
Összes megjelenítése

Scholes elárulta, kik jelentenének álomigazolást az MU-nak

Takács Márton

Frissítve 26/05/2021 - 13:47 GMT+2

Miközben a Manchester United a szerda esti Európa-liga-döntőre készül, a klublegenda Paul Scholes megnevezte azokat a labdarúgókat, akiket szerinte a nyáron meg kellene próbálnia leigazolnia egykori egyesületének. Scholesy nem aprózta el.

Grealish és Sancho az angol válogatott mezében

Fotó: Getty Images

A Vörös Ördögök legendája reméli, hogy védő és támadó középpályás is érkezik a Manchester Unitedhez.

Minden idők egyik legjobb angol középpályása, Paul Scholes úgy véli, Jadon Sancho, Jack Grealish és Marquinhos az a három játékos, akit Ole Gunnar Solskjaer menedzsernek meg kell céloznia a nyári átigazolási időszakban.
A Premier League óriásai nyilván alig várják, hogy elkezdhessenek tárgyalni a kiszemeltekről, és versenyre keljenek az elérhető legnagyobb nevekért.
Ehhez irtózatosan sok pénzt kell majd befektetni, Scholes véleménye szerint rá kell menni a Borussia Dortmund, az Aston Villa és a Paris Saint-Germain három fent megnevezett klasszisára, akik közül az első kettő a két szélen jelentene pazar megoldást, a brazil pedig a hátvédsort, illetve a középpálya védekező szekcióját stabilizálhatná.
A manchesteri középpálya egykori ura világosan fogalmazott, amikor a megerősítendő csapatrészekről, és az általa kívánatosnak vélt célpontokról beszélt.
"Azt hiszem, szükségünk van egy kreatív középpályásra. Grealish vagy Sancho közül egyikük ideális lenne erre a szerepre. Nagyon jó lenne egy bal lábas középhátvéd, de azért égető szükség nincs rá, nem hiszem, hogy kétségbeesnénk, ha nem jönne össze. Szeretném, ha egy védő mindenképpen jönne Maguire mellé. Szerintem Lindelof rendben van, de ahhoz kevés, hogy bajnokságot nyerjen vele az MU. Marquinhos a PSG-ből briliáns megoldás lenne Maguire mellett, de biztosan rengeteg pénzbe kerülne." - nyilatkozta Paul Scholes.
picture

Marquinhos épp Kevin De Bruyne-t próbálja szerelni

Fotó: Getty Images

A Unitedet már korábban szóba hozták azokkal, akiket Scholes említett, de még várat magára, hogy az állítólagos érdeklődés hivatalos ajánlattá fog-e változni esetükben.
A dortmundi jobbszélső, Sancho már régóta az MU célpontja, 2020 nyarának nagy részét azzal töltötték a Unitednél, hogy megpróbálják visszacsábítani az angol válogatottat hazájába, Manchester másik felébe.
Abban az átigazolási ablakban rengeteg szó esett arról is, hogy a Villa játékmestere, a fenomenális Grealish megszerzése érdekében is lépett a Manchester United, de végül inkább új szerződést írt alá Birminghamban, amikor a ManUnited új megoldást talált Bruno Fernandes személyében.
Marquinhos egy másik olyan klasszis, aki ténylegesen emelné a csapat értékét és minőségét, de a helyzetet rontja, hogy ő a PSG csapatkapitánya, és 2024-ig köti a szerződése a francia bajnoki címről idén lemaradó párizsiakhoz - vagyis a sokoldalú brazil válogatott finoman szólva sem lesz olcsó.
Ha szeretnél minden reggel értesülni a legfrissebb híreinkről, iratkozz fel HÍRLEVELÜNKRE!
Csatlakozz a több mint 3 millió felhasználóhoz az appunkon
Legyenek mindig kéznél a legfrissebb sporthírek, eredmények, élő közvetítések
Letöltés
Cikk megosztása
Hirdetés
Hirdetés